Ser Independentista i Votar el PP?

Avui vull fer un post que aixequi una mica de polseguera. Els que em llegiu sabeu que sóc independentista. Els que em coneixeu de fa anys, sabeu que no sóc dels independentistes de la darrera fornada (res en contra), sinó que ho he estat sempre. Recordo que des de ben menut ho era. Ho dic perquè aquest post, segurament aixequi una mica de polseguera.

Com vaig comentar fa 2 mesos, el PSOE espanyol (juntament amb Ciudadanos), s’ha enrigut dels ciutadans de l’estat espanyol. Han pres el pel de mala manera i, com vaig avisar, tornarem a tenir eleccions. Era de nivell de primaria: el pacte fictici amb Ciudagramos, no sumava i punt. Tot era teatre.

Be, ara tindrem una segona oportunitat de votar. A les eleccions del desembre NO vaig votar. No em motiven les eleccions espanyoles, a més a més, votar des de l’estranger és un merder i car. Avui he rebut la butlleta del cens i pensava: votaras? En cas que si, per qui?

Vagi per davant que el més segur és que no voti (no estic per romancos pel “voto rogado”). Ara bé, si ho fos, a no ser perque el meu vot donaria diners al PP, potser votaria pel PP. Per que? Be, ho vaig explicar al desembre, pero ho resumire en pocs punts:

  • Us imagineu un govern de Podemitas + PSOE i dervats? Buff, quina rabia! La soberbia dels Podemitas és inaguantable, si hi convines amb la d’enganys del PSOE, aixo seria infumable. Més encara quan segurament el PP (amb o sense Ciudagangs) pot bloquejar al Senat i qualsevol reforma de Consitució. A més, els Podemitas deien una cosa abans de les eleccions (SI al referendum) i una altra després (NO al referendum).
  • Per altra banda, l’únic govern alternatiu seria el del PP (esperem que sense C’s). Ho sé, fan mooolta rabia, pero una cosa és clara: Ens garanteixen que l’independentisme segueixi creixent. Jo vull la independencia.

No em vull enrotllar més, acabo amb una reflexió: Com més fort és el PP, més independentistes crea. Penseu-hi, tenim una segona oportunitat.

Per sort no votaré, sinó, encara s’emportaria el meu vot el PP.

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *