Pensaments en veu alta sobre el procés

Uns quants pensaments en veu alta sobre el procés. Potser no els hauria d’escriure pero tampoc ho llegira ningú (o potser si).

He de dir que n’estic una mica fart del procés. Si, jo que m’encanta la política i sóc mega independentista des que vaig neixer. No vull ni imaginar-me, els que ho acaben de ser.

Be, quatre notes més:

Aquesta manera d’allargar el procés in eternum, de donar voltes, ara la pregunta, ara la data, ara consulta, ara referendum, ara 18 mesos mes, ara un any mes…. Per l’amor de Déu! Aixo és infumable. Inaguantable! Cada dia hi ha catalans que es moren de gana, que no tenen recursos, que malviuen i tenint la solució (la independencia!!!) els nostres polítics no sé a que juguen. Calia posar fil a l’agulla fa mooolt de temps. Durant el momentum.

Sinó hagués sigut perque fa anys vaig parlar amb gent de Convergencia i vaig veure la feina que estaven fent i el mega independentistes que eren, personalment hagues enviat a Convergencia a la merda.

Penso que la “culpa” del mega endarreriment del procés, és de la persona que ha controlat el tempo de tot el procés: El President Mas.

Tot i aixo, també crec que fou un error carregar-se’l com a President, ja que tenim pocs líders i cal saber-los aprofitar. Crec que com a President ha estat magnífic (com a líder), el carrec talment la viscut, fet a mida. Ha encarnat la institució del Parlament plenament. El que no em quadra és l’endarreriment i allargament del procés.

Fa 4 anys, vaig dir als meus amics i coneguts, d’aquí a poc temps Catalunya sera independent. Encara segueixo dient-ho, pero esclar, ja han passat uns 4 anys! A mes a mes amb les punyetes entre JxS i la CUP constants.

Be, acabo amb un parell més de crítiques:

  1. Ja ho vaig dir al Twitter. Crec que ha estat un error posar de Presidenta del Parlament a la Carme Forcadell. Hem perdut una líder independentista, per un carrec que no la deixa fer res. Visites a escoles, al teatre, pero ni una declaració punyent o piulada al Twitter. Les seves darreres piluades, ni una per la independencia: Consul Pakistan, trobada amb ONG, Reforma Horaria, Polonia TV3, Refugiats Turquia, Esports i Salut… Ho veieu? Així constantment.
  2. La segona crítica (també la vaig dir al Twitter), és sobre en Junqueras. No tinc pas res en contra seva pero també crec que és un error que ell sigui el Conseller d’Economia: És el líder mes clar de l’independentisme i fara que Espanya encara colli mes Catalunya economicament i en cada pas per la mega important Agencia Tributaria catalana. Caldria haver-hi deixat el MAs-Colell. Tota una autoritat respectada mundialment en ecnonomia i podria haver estat supervisat per ERC, per assegurar que ara si FINALMENT l’agencia tributaria catalana rutlli correctament. No hi guanyem res amb Junqueras a Economia.

No vull criticar més (tot i que m’encantaria fer-ho sobre el Conseller Vila!).

L’únic que vull és la independència i SOBRETOT, que sigui el més aviat possible. Sóc dels que tenen molta pressa. Espero arrepentir-me d’haver escrit aquestes línies, no tenir raó i que la independència arribi a bon port. Potser és com els bons vins, que necessita temps.

 

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *