Reflexions personals de cara a les eleccions del 20D: Votaria al PP?

Algunes de les reflexions seguents de cara a les eleccions espanyoles del 20D semblaran una mica radicals o inclús se’m titllara que no sóc independentista, ben al contrari, ho sóc més que mai:

El 20D  a les eleccions espanyoles no votaré. No votaré perque n’estic fart del voto rogado, vot per correu al Exterior i perque les eleccions espanyoles, no són les meves eleccions. No vull seguir fent aquests tramits estupids, de tornar a enviar copia del passport un munt de cops, dues cartes,  correu certificat, etc.. total per a que el vot acabi anant a l’embaixada dels veins espanyols i fotin el que vulguin amb el meu vot i que mai et tornin els diners que has pagat. Per Catalunya si, per Espanya ni boig. Sigui com sigui, ara ja no puc votar, al no haver retornat el “voto rogado” dels nassos.

Si pogués votar, votaria per ordre:

  1. El PP ja que assegura el creixement de indepes al país. Com més fort és el PP, més independentistes crea. Queda una empenta final perque els il-luminats de CSQEP, Bcn podem i companyia deixin de creure en la farsa epanyolista i ens ajudin a construir un país nou amb la independencia.
  2. CDC o com es digui ara. Perque cal suport a Mas i CDC. No sé pas si la CUP i altres s’adonen que si cau Convergencia, pot petar tot i anar a parar al cantó que no ens convé. La CUP esta apretant massa, tot i ser una minoria (10 diputats vs 62 de Junts Pel Sí).
  3. ERC: Votaria a ERC sense pensar-m’ho en unes eleccions normals. En tot el procés estan fent un paper magnífic, a banda d’alguna cagada post 9N. Vot merescut per un país nou.
  4. PACMA: Simplement per fotre a Unió. Seria una de les alegries més grans dels darrers 30 anys de la política, veure el botifler, vividor, traidor i barrut del Duran, fora de la política tot havent fet desapareixer Unió, contra la voluntat del poble de Catalunya.

Com veieu no votaria a Potemos ni boig. El de la cua ha canviat d’opinió com l’hi ha donat la gana. Ara blanc, ara negre. Ha perdut la credibilitat per mi. PEr no parlar de les campanes al Parlament europeu. Per les seves obres els coneixereu.

Encara menys votaria al PPSOE o a la marca blanca de la Falange (Ciudadanos), n’estic ben tip de tanta catalanofobia.

Bé, per primer cop en ma vida m’he plantejat que potser votaria al PP. Possiblement per aixo vaig decidir no votar…

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *