10 anys de bloc!

M’he adonat que tot just avui fa 10 anys que escric a aquest bloc. Sinó m’erro, aquest deu ser un dels blocs en catala escrits des de fa més temps, que segueix en actiu. A més a més, ineninterromput, més a més des de fa 10 anys.

Aquests darrers 10 anys he canviat moltissim. Des del primer post i a traves de molts altres, he deixat de fumar, des de fa quasi 9 anys visc a Irlanda i segueixo lluitant per Catalunya siguent President del Catalan Council of Ireland i coordinador de l’ANC a Irlanda. He viatjat molt i també he anat molt al cinema , i fins i tot des del 2011 he deixat de beure alcohol a Irlanda (tota una proesa). A més a més, m’he casat i he tingut 2 fills!

  • 740 entrades o posts al bloc i 4.326 comentaris, no és pas poc en 10 anys.

Malauradament ara ja no escric cada dia al bloc, sinó que m’he tornat Twitaire empedernit. Em podeu seguir al meu compte de Twitter. i dintre del possible, miraré d’anar escrivint al blog!

This entry was posted in Coses meves. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *