Deixo de fumar

Si diuen que a la tercera va la vençuda, demà ho deixo definitivament. Més concretament d’aquí a 3 hores ja no fumaré més. El primer cop vaig aguantar 1 mes, el segon 4, degut als nervis en treure’m el carnet de conduir vaig tornar-hi. 

No m’he llegit cap llibre d’aquests de: Com deixar de fumar només picant de mans a terra? o llibres similiars,… Tampoc és qüestió de mirar els calers que ens costa el tabac, ja que ni tant sols ho mirem, fumem i fumem i anem comprant tabac. És qüestió de mirar pel benestar de cadascú, de treure’s del damunt una cosa que no ens fa pas cap bé. Ben al contrari, tal i com hi diu als paquets de cigarretes: Fumar pot matar.

Ja tinc apunt, tot un seguit de xiclets i llaminadures per tal d’anar reduïnt l’addicció que provoca aquesta droga. M’he buscat un dia assenyalat i endavant a ser un ex-fumador.

 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Deixo de fumar

 1. pere says:

  Endavant i que et vagi molt bé. De totes maneres, fes bondat amb les llaminadures, no sigui que et mati el sobrepès (és broma!). Ja m’agradaria a mi recuperar els olors i els gustos.
  Per què és un dia assenyalat? La celebració a la plaça de sant Jaume de la victòria de la selecció catalana?

 2. JosepArnau says:

  Bé, tampoc és gaire assenyalat.
  25 com el dia del meu aniversari, a 2 mesos de Nadal i alguna xorradeta més.

  Més que res és la data més pròxima que tenia per a trobar-hi algun simolisme, sinó a començament de mes, ja que vas comptant el temps més fàcilment.

  Gràcies pels ànims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *