Santi Vila Vicente el Conseller del PP? Alerta!

Em sobta moltíssim l’afany de protagonisme brutal que intenta agafar el Conseller Santi Vila, sortint dia si, dia també als mitjans, parlant del que sigui. Alerta maxima amb el Conseller Santi Vila i Vicente. Té unes ganes booooges de poder (tot i que ho nega, també havia negat que mai seria conseller). Impulsat per la caverna mediatica (La Vanuardia espanyolitzadora, etc) sembla que esta esperant que a en Mas la caverna mediatica el foti fora, per agafar el seu lloc.

Malgrat 300 anys brutals contra Catalunya i atacs diaris contra els catalans i Catalunya, diu sense embuts el seguent: “Vila dice que se siente “muy a gusto” en España“. O fa menys d’un any insultava els partidaris de la independencia qualificant-los com a “adolescents“.

Sembla que en el passat era independentista (va començar a les JERC i  a ERC) pero darrerament ha canviat. Diuen des de CiU que el CNI el podria tenir collat (com amb Pujol i companyia). El cert és que sobta molt aquest canvi, passant de ser un reconegut independentista a ser el favorit del PP i actuar contra la independencia. Altres diuen que és un cavall de troia del PP dins de CDC.

Fins i tot una vegada se l’hi va escapar el seguent, atenció a la seva frase de fa menys d’un any (fixeu-vos com ens pren el pel!):

“Les estamos diciendo: ‘Oigan, que nos vamos, que nos vamos’. Es una forma de advertirlos cuando en realidad no queremos irnos”.

Va escampant a bombo i plateret la seva vida privada (gai-catolic, recentment casat amb un brasiler, convidant la ministra de foment a la seva boda, pro taurí, etc), una conducta molt més propia de les revistes del cor espanyoles que no pas d’un Conseller de la Generalitat. D’un Conseller en exercici se’n espera que estigui a l’alcada, sigui eficac i compleixi amb la tasca pel país, malament rai si ha d’anar fent salsa rosa i escriure llibres autobiografics. PEl que em diuen a Figueres, no l’enyoren pas…

A més a més, constantment ens pren el pel fent bandera d’una excel-lent relació amb la Ministra de Fomento espanyola, cosa que els ciutadans patim constantment les consequencies i sabem que és ben al contrari. Per una banda tenim la privatització d’AENA, els peatges que asfixien el país i és prou conegut per tothom que el funcionament de rodalies és absolutament desastrós i nefasta gestió i l’única cosa que ha fet és amagar fent veure que obria un expedient a RENFE, en comptes de prendre mesures de debó. Per no parlar de la presa de pel dels ports i aeroports! I també, evidenment, de l’amplada de via que calla i del corredor mediterrani… La presa de pel amb la MAT o els habitatges.  Massa enganys!

Per sinó ho tenieu gaire clar, un article de fa 4 dies: El Preferit i impulsat de La Moncloa (PP). No ho dic pas jo, sinó que ho diuen ells mateixos.

En moltes coses recorda en Duran pero a CDC: narcissisme, afany propi de creixement, espanyolisme camuflat amb la bandera catalana i amic amb passió dels PPSOE. Abans de les eleccions independentista per treure vots i durant la legislatura fa el contrari. Molt de compte! Ens donaran gat per llebre?

P.S: El llibre del Vila és tan infumable que a la casa del llibre, te’l venen amb conserva!

Vila

This entry was posted in Països Catalans - Catalunya. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *