Votaré el PP. Al Rajoy, Aznar o a qui calgui.

Sóc independentista català, però en les pròximes eleccions dels nostres veïns espanyols, si no canvien les coses, votaria el PP. En Rajoy, o fins i tot si pogués, encara molt millor l’Aznar. No, encara no m’he begut l’enteniment.El per què els votaria?

[@more@]

Mirant el poble català, sembla un poble absolutament sense cap mena de dignitat, talment com si estès prenent morfina per atontar-lo com a poble. Sabeu què? No vull que els meus nets s’hagin d’avergonyir perquè la generació del seu avi va fer que Catalunya i la seva llengua desapareixés. No ho vull pas!

 

Els catalans som tant rucs (no oblidem que tenim la merda de polítics que ens mereixem), que ens convé de nou un bon xarop de bastó per a despertar de l’adormida que ens està fent desaparèixer. Per això, sinó canvien les coses a les eleccions dels nostres veïns espanyols votaré el PP d’Ansar i companyia, fins i tot afegeixo que frisaria si el president fos l’Acebes. He dit.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

34 Responses to Votaré el PP. Al Rajoy, Aznar o a qui calgui.

 1. Tresinores says:

  Doncs la veritat és que la diferencia entre PP i POSE és poca en clau nacional. L’única diferencia és que el PP ho diu tot directament a la cara i tal com raja, els altres la foten igual però amb el talante. Així tots els que han pujat a l’eix dreta-esquerra les entomen sense dir ni mu.

  El PP ataca Catalunya com ho fa el ZP, no deixen de ser tots plegats una colla d’españols.

 2. JosepArnau says:

  Estem d’acord Treesinores, en quant a Catalunya PP i PPSOE son exactament el mateix, com que els nostres politics no defensen els nostres interessos, almenys si torna el PP al govern dels veins, els catalans tornarem a espavilar. Que ja ens toca!

 3. Kiko says:

  Entre el PP i el PSOE hi ha diferències de forma, però el fons és el mateix. El PP aposta directament per espanyolitzar-nos. El PSOE, amb un altre talante, aposta per la via de “l’assimilació progressiva”. Jo també prefereixo el PP a Espanya que el PSOE, i ni sóc de dretes i em considero patriota català fins a la mèdul·la. Però com heu dit per aquí, prefereixo un enemic que em digui les coses a la cara, a un que me la clavi per l’esquena.

 4. JosepArnau says:

  Completament d’acord Kiko. El fi es el mateix per part del PP i del PPsoE, per tant, molt millor el que et diu les coses directament a la cara, aixi a veure si d’una punyetera vegada despartem com a poble abans no sigui massa tard.

 5. uruviel says:

  Hi estic d’acord, els catalans ens hauriem d’espavilar, ja està bé de dormir!

 6. Si guanya Zapatero guanya Catalunya! I els d’ERC amb un somriure de ximples deixant-les passar.

 7. JosepArnau says:

  Quina presa de pel Marc amb el “Si guanya ZP, guanya Catalunya”. Hehehehehehe Quina enredada! No tenen ni vergonya.

  Uruviel, caldria que espavilessim ben aviat. Abans no fem salat.

 8. Montse C. says:

  L’única diferència que hi veig jo entre el PSOE i el PP és que el PSOE diu les mateixes paraules que el PP però més educadament. El PP vol “matar-te” de cop i el PSOE de mica en mica.
  Sempre s’ha aconseguit més amb el PP de govern que no pas amb el PSOE. El que no entenc és el perquè de voler-ho negar.
  Qui digui que en Pujol no va fer prou per Catalunya s’equivoca. Va fer molt pel nostre país i ara queda ben clar.

 9. Marc Corbera says:

  Votant al PP, no tindreu mai la independència.

  Tindreu el cop de garrot que reclameu, i prou.

  I si sou burros i masoques, és el vostre problema.

  Ho sento, però els qui voten el PP sempre m’han merescut un cert menyspreu. Si us sembla malament que no dissimuli sempre podeu opinar.

  Apa, salut!!!

 10. JosepArnau says:

  MontseC, per mi PP i PPsoE, en quant a Catalunya i el seu odi, son exactament la mateixa merda.
  Fins que no ens adonem que el que ens cal es la independencia, no anirem mai enlloc.
  Quan dic que votaria al PP no es pas broma, vist el panorama i l’adormimenta que portem els catalans, necessitem un monstre que ens desperti.

  Marc, tal i com estem ara apuntem a la desaparicio immediata, per tant necesitem una bestia que ens atii i desperti el poble catala. Aquest es el meu parer.

 11. JosepArnau says:

  Ho dic seriosament Montse, com a poble, els catalans necessitem xarop de basto per despertar.
  El PPi el PPsoE no-nacionalista?? hehehehehe Son absolutament nacionalistes, la diferencia es que ells tenen Estat i nosaltres som una nacio snese Estat.

  Jo vaig dir que sempre votaria un partit independentista, com que el panorama esta fotut, segurament votare el PP per tal de que en crei uns quants d’independentistes. No es broma.

 12. Kiko says:

  Montse, m’has donat una raó més per votar el PP. A més de sincers, són nacionalistes, i com dius tu: “Jo no votaria mai un partit no-nacionalista.” hehe 🙂

  L’Otegi va dir una vegada, en època de l’Aznar “El PP està creant més independentistes a Euskadi que l’esquerra abertzale en els darrers 30 anys”.

  Ironies a banda, té quelcom de cert. Les CUP -amb tots els respectes per les seves bases- són una merda (*), endavant i maulets són una merda, erc una altra merda. I quan dic són una merda, no és un atac personal. Ho dic perquè actualment no fan “feina productiva”. M’entens? Cadascú va pel seu cantó, i cadascú es limita a ballar la seva cançoneta, i l’EI estan continuament topant contra la mateixa pedra, i a això li diuen “construcció nacional”.

  Ens cal construir un veritable moviment d’alliberament nacional, i no hi ha moviment si la gent no desperta. I el PP crea mala llet, i això és just el que necessitem.

 13. Jo ja sé que el PSC no és independentista, però altrament, alimentar l’espanyolisme més ranci del PP no farà res de bo.

  Us ho explicaré amb una metàfora.

  Ara imaginem que TOTA la gent de Catalunya votés al PP.

  El PP tindria el 100% de vots, cap abstenció i 135 escons, és a dir, tot el govern.

  Com voleu que hi hagi cap independentisme? L’independentisme seria una cosa fora del govern, sense representació.

  Per això, trobo que el vostre consell de votar al PP, en el millor dels casos, és extrany.

  Voleu que TOTS votem al PP?? O que només ho fem alguns?? I quins ho hem de fer i quins no? Aclariu-me…

  Jo no he votat al PP en ma vida, i cada dia que passa, en tinc menys motius.

  En quan al PSC, el seu primer acte de sobirania com a partit ha estat fer un govern sense CIU, a desagrat de Zapatero. I no dic pas això per fer cap broma…

  Quedin aquí aquestes reflexions. Salut!!!

 14. Crec que és una bestiesa pensar que, si el PP té els estris de cuina a la ma, importa gens ni mica que siguem molts o no.

  Hem d’entrar dins el govern, i fer fora al PP.

  En el fons, si alguns volen el PP és perquè són covards que tenen por d’Espanya i de la Constitució.

  Si els catalans només sabem ser rebelds i fotre molts de crits quan el PP ens té acorralats, així no serem independents mai dels mais. Per molts independentistes encadenats que siguem.

  I si m’acorraleu, us dic: el PSOE és millor. Però sense majoria absoluta.

  Au, he dit. Salut i visca Catalunya lliure, cosa impossible amb el PP.

 15. JosepArnau says:

  Kiko, estem d’acord.
  El poble catala, malauradament, esta absolutament atordit, empanat. Desafortunadament, ens cal xarop de basto per a que reaccionem.

  Crom, pel que fa a les eleccions nacionals de Catalunya, mai votare el PP, encara tenim algun partit a votar. Pero pel que fa a les eleccions dels nostres veins espanyols, com que a Espanya els nostres politics nomes hi van a fer el titella i crec personalment que ens cal un Aznar per despertar, alli si que votaria PP (per molt que els odii). Es allo de la frase de l’Otegui, el PP sol crea mes independentistes que no pas ERC i tots els altres partits independentistes.

  Salut!

 16. Montse C. says:

  Estic totalment d’acord amb vosaltres, Josep i Kiko.
  El poble català està molt adormit i l’únic partit que ens pot despertar és el PP amb les seves animalades.
  Que tingueu bon cap de setmana!!

 17. JosepArnau says:

  Ben d’acord doncs. Que vagi be el cap de setmana tambe Montse.

 18. Doncs jo, a les espanyoles, votaré Esquerra. Ho tinc ben clar.

  Si els independentistes haguessim votat PP, avui en dia tindríem PHN al canto. I adéu riu Ebre!!!

  A les espanyoles no votaré ni PP, ni PSOE. És més, insisteixo: no em fa gràcia als que voten PP en cap, cap, cap elecció.

  Si Catalunya no s’espavila per les bones, aleshores que tampoc s’espavili per les dolentes. No al PP!!!

  Jo no vull xarop de bastó que reavifi un independentisme queixós, encadenat, cridaner i inútil. Ens cal una bona situació a Espanya, que no crec que ens la dongui el PSOE, però encara menys el PP.

  Perquè haig de preferir “molt pitjor” a “bastant pitjor”?

  En quan a la frase aquesta de l’Otegi, de la que tant us emmaravelleu (quins gustos aquests), és una frase-merda. L’Otegi em cau simpàtic per varis motius, però aquesta fraseta se la podria haver callat, vaja, dic jo.

  Apa, salut!!!

 19. Bachi says:

  Com a mínim amb el PP al govern les coses serien molt més divertides… recordo aquells vells temps de manifestacions contra la guerra i contra la reforma educativa…. era divertit però si arriben al poder, viurem en continua tensió i mala hòstia!!

 20. JosepArnau says:

  Crom, el que es evident es que PP i PPsoE en quant a Catalunya son EXACTAMENT iguals, nomes canvia la forma. Com que els nostres politics quan van a Espanya, fan el ridicul, per aixo estic considerant votar els peperos, que almenys espavilaran els meus compatriotes.

  Ben cert Bachi, el poble desperta contra el monstre, en canvi si seguim amb els del taranna, desapareixem.

 21. Montse C. says:

  JOSEP, ETS UN FOLLONERO 😀

  Un dia em vas dir que no entenies com una persona independentista votava un partit que no ho era…. A vegades és l’única via possible, primer perquè la gent que està adormida es desperti i per altra banda per fer veure al partit que es diu independentista que van per mal camí.

 22. Carles says:

  Això, tu pots fer un estirabot com ho ha fet en Joan Carretero, enfadant-te, votar el PP (quin horror) i fer cara de murris com un nen petit.

  Però és realment aquest la postura que hem de prendre?

  Un ha de ser més intel•ligent i veure que les coses no són tant senzilles com un les pot veure. A Catalunya i viuen set milions de persones aproximadament. Totes pensen igual? totes han de pensar igual? I qui fa que pensin d’una manera i no pas d’una altra? Què fa que tinguem la distribució de l’arc parlamentari com la que tenim actualment i no pas un altre?

  Penso que per fer canvis realment importants a Catalunya, abans s’ha d’haver llegit molt sobre el país i la seva gent, abans se l’ha d’haver trepitjat, recorregut tots els seus racons i conegut la seva gent, abans s’ha d’haver estudiat els seus bens i les seves mancances. Hi ha força gent que té la clau d’això, però ben poca amb ganes de fer canvis i, menys encara, amb possibilitats de dur amb èxit els canvis que voldria. Tampoc es tracta de fer cap revolució perquè ningú està per revolucions, i menys quan es té el nivell de vida que es té (costa molt ara per molta gent aixecar-se del sofà!).

  Per tot això, Josep Arnau, no crec encertat la teva idea de votar el PePe, just només perquè així ens ho passarem més bé. Perquè l’únic que fem és com un peix que es mossega la cua.

 23. JosepArnau says:

  Carles, que consti que nomes els votaria al Parlament dels nostres veins espanyols. Simplement per la rao que he dit, per tal de que guanyi el PsoE i faci el mateix que el PP, per aixo prefereixo el PP que almenys desperta els catalans, siguin d’on siguin.

  Potser si que m’erro, principalment pretenia fer adonar a la gent que el PP i el PsoE son EXACTAMENT el mateix, i que votar el PsoE es votar el PP, es a dir contra Catalunya.

 24. Mikel says:

  no t´equivoquis , tot es culpa del virus montilla!! que ens te a TOTS anestesiats començan per en Carod i en Puigcercos

 25. JosepArnau says:

  Certament el PsoE/PSc s’hauria de cambiar el nom pel de partit de l’anestesia…

 26. Montse C. says:

  Jo he estat buscant una vacuna per pal·liar l’efecte Montilla i encara no l’he trobat. 🙂

 27. JosepArnau says:

  Caldra avisar la comunitat cientifica doncs…

 28. Montse C. says:

  Ala! Quants cops més sortirà publicat!!
  És que em poso nerviosa només de pensar-hi.

 29. JosepArnau says:

  En una estoneta te’ls esborro.

  No et preocupis Montse, que a mi els sociates tambe em treuen de polleguera.

 30. deric says:

  doncs a mi sí que em fa l’efecte que t’has begut l’enteniment perquè votar ara per ara al PP ens farà desapareixer molt més ràpidament. No sé com ho hem de fer però hi ha massa nacionalista espanyol al nostre pais i estan fent molt de mal, més inclús que durant els 40 anys de govern d’aquell capullo dictador

 31. JosepArnau says:

  No ho sé pas Deric, potser si que m’he begut l’enteniment però tanta por em fan els peperos com els sociates.

 32. Carles says:

  No hi ha dubte que aquí només s’hi respira un sol ambient, un ambient clarassímament catalanista. Un ambient d’enuig si, però catalanista. I és per això que jo vull matisar les meves paraules dites més amunt: pensem en nosaltres i no pas què fan o deixen de fer les altres nacions o pobles. Pensem en nosaltres perquè ningú més ho farà. Tant m’és quins polítics tinguem o ens mereixem (hi ha un bon polític a Europa?!?), simplement cal autoestima, fer allò que creiem millor fer, mirar en endavant, i veure sempre les coses amb relativitat perquè és quan les veurem millor, per molt que costi d’entendre. Fem un esforç i paciència, però sense parar de fer res.

  Salut i independència!
  ||*||

 33. Carles says:

  No hi ha dubte que aquí només s’hi respira un sol ambient, un ambient clarassímament catalanista. Un ambient d’enuig si, però catalanista. I és per això que jo vull matisar les meves paraules dites més amunt: pensem en nosaltres i no pas què fan o deixen de fer les altres nacions o pobles. Pensem en nosaltres perquè ningú més ho farà. Tant m’és quins polítics tinguem o ens mereixem (hi ha un bon polític a Europa?!?), simplement cal autoestima, fer allò que creiem millor fer, mirar en endavant, i veure sempre les coses amb relativitat perquè és quan les veurem millor, per molt que costi d’entendre. Fem un esforç i paciència, però sense parar de fer res.

  Salut i independència!
  ||*||

 34. JosepArnau says:

  Tens raó Carles, AUTOESTIMA és el que ens cal.

  Tanmateix, l’enemic juga bé les seves cartes i ben sovint l’enemic sembla que el tinguem a casa.

  Més autoestima i menys autoodi, tens raó, però no és fàcil quan veus que les coses no avancen i que ben sovint sembla que anem enrere.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *