Visca Catalunya Lliure i Visca Rússia (de básquet)!!!

Dimarts va ser la Diada nacional del nostre país, un país petit que aspira a fer-se gran I col-locar-se a la mateixa alçada que els alters paisos del món. Un país que de mica en mica es va adonant que només ens pot salvar la independencia.

 

A Dublín també vam commemorar la Diada nacional catalana:

 

 

Concentració davant de l'Oficina de Correus a Dublin rudant la Diada 2007.

 

Donació de la senyera estelada a un dels pubs mítics de Dublín. El pub "The Celt" a talbot Street, 11 de setembre del 2007. Sóc el de la boina blanca a ambdues fotografies.

Montenegro, el darrer

El darrer estat creat fou Montenegro, tot just fa poc més d’un any que gaudeix de plena sobirania. Amb uns 650.00 habitants, a més de ser l’estat més nou, també és ben menut. Tanmateix, la millora d’ençà a haver aconseguit la independencia és increíble. Sembla mentida que no ens adonem que el que ens convé és la independencia.

Kosovo, el següent

El que podria ser el proper nou estat és Kosovo. Actualment pertany a Sèrbia, però gobernada per la ONU, pel que sembla pretenen proclamar la independencia, la qual comptaria amb el suport dels EEUU, amb la oposició total de Rússia (per qüestió d’interessos ) i amb la UE que encara no sap si serà carn o peix (alguns estats de la UE totalitaris hi estan en contra, d’altres  a favor) i Sèrbia hi està en contra. Totes les parts tenen fins al 10 de desembre per arribar a un acord, tant de bo    

Catalunya, coming soon… 2014?

[@more@]

Catalans, no seguim badant. S’ha intentat per activa i per pasiva, si un no és massa ruc, s’haurà ben adonat que la única sortida viable (a no ser que volguem desaparèixer) és la independencia.

La data és ben clara, 2014: Objectiu, la independencia.

P.S: Moltes gràcies Rússia, totes les derrotes dels nostres veïns són benvingudes. Encara que no ens permetin ni jugar partits amistosos (PP i PPsoE són  EXACTAMENT IGUALS) , visca les seleccions catalanes!

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *