M’ha tret de polleguera…

Llegeixo certes coses que em treuen de polleguera.

 

 

         La Federació espanyola denega de nou que Catalunya pugui jugar el partit amistós contra els EEUU.

 

Això és una autèntica vergonya. Al segle XXI i més sotmesos que mai. Com a catalans ens hauria de caure la cara de vergonya per permetre que això succeeixi. Si n’arribem a ser de messells! Menys mal que ahir Rússia ens va donar una bona alegria…

 

 

         Fa dos dies, en l’arribada “del dropo amb corona” per terres catalanes, 350 mossos d’esquadra controlaren 400 manifestants en contra de les diligències contra la crema de fotos del rei.

 

Mare de Déu senyor! Barcelona ciutat està sent mega coneguda pels robatoris i a al dropo me l’hi foten 350 mossos per les diligències que cremaren la seva foto. Va, home va!

 

 

 

         Emetre la senyal de Televisió de Catalunya al País Valencià comporta una multa per part del govern feixista del PP a Acció Cultural per 300.000 Euros.

 

Qui els va parir a aquests fills de… En el món mega globalitzat que estem, engeguem la televisió i tenim quaranta mil canals d’arreu del món, i els feixistes espanyols prohibeixen que es vegi Televisió de Catalunya al País Valencià????!!!!!!!!

 

 

 

[@more@]

Senyores i senyors, cal actuar. Cal portar els feixistes espanyols que ens fan la vida impossible dia rere dia al Tribunal Europeu, per feixisme, per racisme i xenofòbia.

Altre cop s’ha ben demsotrat que PP i PpsoE SÓN EXACTAMENT LA MATEIXA MERDA!

 

P.S: I els senyoritus de casa nostra ben callats: Montoya & Cia amb la demés colla de pòtuls, els que estan al govern i els que estan a la posició.

 

Vergonya els hauria de fer!

 

Catalans, és que ja no ens queda autoestima? És que ens hem begut l'enteniment? cal actuar! Ja n'hi ha prou. La única solució és la independència. 

 

LA INDEPENDÈNCIA CADA DIA ÉS MÉS APROP.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to M’ha tret de polleguera…

 1. Montse says:

  Ja veus com està tot, Josep.
  D’aquesta manera Espanya va perdre les seves colònies a Amèrica. Tard o d’hora perdrà Catalunya: no ho dubtis ni un moment.

 2. Tresinores says:

  Molt encertat. POSE i PP és el mateix: Ejpaña.

  Jo no ho dubto Montse, però el nivell d’españolitzacioó al que sotmeten la societat catalana i que cala en amplis sectors és el que ens pot convertir en una provincia.

 3. L’entrenador de Costa de Marfil, l’Uli Stielike, ha denunciat pressions de la federació espanyola per evitar que s’enfrontin a Catalunya segons l’edició en paper de El Mundo Deportivo.

  La darrera opció que li quedava a la catalana sembla esvair-se també seguint aquesta última hora: http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20071002/noticia_53398474486.html

  I jo que em pregunto: l’espanyola posaria cap impediment si el Castellfollit de la Roca s’enfrontés a la selecció dels Estats Units? Potser és aquest el camí.

 4. mar says:

  bon dia, josep arnau
  M’agrada tenir la casa plena d’amics i per això venia a convidar-te a la inauguració del nou “brisalls”. Espero que t’agradi.
  mar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *