Un neofeixista colon espanyol que fa vaga de fam.

Llegeixo que un animalot, un tal "Carmelo" d’origen canari, amb el suport de totes les organitzacions neofeixistes-espanyolistes de Catalunya, va fer dissabte una "vaga" de fam d’un dia (!) per tal que la seva filla sigui escolaritzada nomes en la llengua dels nostres veins: en espanyol. Una rebequeria d’un pare que no voldria pas ni boig que fos el meu. Pobre nena quina ventura l’espera amb un pare aixi. Pobre filla, tenir un energumen per pare! Aixi anem be, com més incults siguin els nostres fills més futur tenim? La mare que el va….

Per mi el nom ho diu ben clar, Catalunya = catala. Si no l’hi agrada a aquest homenot que se’n torni cap a Espanya. Bon vent i barca nova! No crec pas que el trobem a faltar. Des de quan els immigrants son els que han d’imposar el que volen a la terra que els acull? Hem de fer l’arab cooficial tambe? Ho hem de fer amb les altres 300 llengues que es parlen a Catalunya? L’espanyol es una llengua imposada a Catalunya per les armes i la invasio. Ja ho diu el refrany ja, de fora vinguerem que de casa ens tregueren. Si vol que la seva filla sigui ensenyada en espanyol, per que collons va venir a un pais on la seva llengua natural i propia es la catalana?

Si em llegeix el perosnatge en questio (i en cas que hagi sobreviscut a la mega vaga de fam!), dir-li que si vol fer vaga de fam que la faci ben feta i que no pari! L’encoratgo a seguir, durant un mes, mig any si cal, a veure si l’hi creix una mica d’inteligencia i fa quelcom de profit. Em sap greu haver hagut de donar cobertura a aquesta colla de feixistes neocolons, pero es que hi ha coses que m’indignen. Que em diguin que a Catalunya s’imposa el catala em treu de polleguera. A Italia tambe imposen l’italia i a la Xina el xines… Cada cop n’estic mes i mes fart dels colons espanyols que no es volen integrar.

Em cau la cara de vergonya haver de sentir aquestes animalades per part dels colons espanyols. Ho dic ben clar: N’estic fins als collons d’aquesta gentusa!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *