L’Estatut del PP.

Us n’heu adonat que aquest ha estat l’Estatut del PP? Sincerament un 10 per aquest partit. Han fet i desfet amb l’Estatut el que han volgut. Començant per les negaciacions al nostre Parlament. Es van fer les victimes i van dir que el 90% del parlament no els deixava negociar l’Estatut. Un pic a dins van anar etzibant als quatre vents com anaven les negociacions fins a aconseguir aigualir-les al maxim. Amb l’Estatut del 30 de setembre van dir que era un desastre, que era la fi del mon. Gracies a aixo van condicionar els nostres politics i els politics del pais vei, aconseguint una retallada que al pobre Estatutet no el reconeixia ni la mare que el va parir. Havien aconseguit el que volien: Retallar al maxim l’Estatut, espanyolitzar Catalunya i crear confrontacio. El PP catala fins i tot reconeixia (en Pique) que l’Estatut era prou bo, de bon rat haguessin votat que si pero la branca feixista que resideix al pais vei i part de la que tenim a casa els va obligar a seguir dient que aquell Estatutet traicionari era pitjor que el dimoni.

Pel que fa a la sucursal pepera neofranquista de la capital dels veins, han rentabilitzat l’Estatutet i de valent. Sembrant sitzania a tort i a dret, maleint els catalans i fent resorgir el feixisme ranci espanyol. Atacar Catalunya i els seus habitants dona moooolts vots, tant si ho fan la ultradreta (PP) o la dreta (PPsoE).

El referendum d’ahir evidentment tambe el van monopolitzar. Han aconseguit espanyolitzar Catalunya i moltissima gent que hagues votat NO, no va acabar fent-ho (decidint-se pel SI o altrament per l’abstencio) ja que no volien que el seu vot s’interpretes com a un vot del PP.

Com he dit felicito al PP. Es un partit neofranquista que em sembla repugnant pero cal dir que han fet i desfet amb els nostres politics de pa sucat amb oli el que han volgut. Evidentment la culpa d’aquest Estatutet no es pas del poble catala, es dels politics considerats catalans que ens van deixar a l’estacada per un platet de llenties i un seient. cYu i PPsc van trair el pais, pero sembla mentida que hagi acabat sortint l’Estatutet que el 10% del nostre Parlament el dia 30 de setembre volia. Vergonya, pero realitat. Cal seguir endavant.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to L’Estatut del PP.

  1. eudald says:

    hahaha
    hi estic d’acord, amb tu i amb l’Alastair!
    paciència!
    ara a veure’n els resultats… que jo noacabo de veure-hi la gràcia… però és clar, si tant hi havíem de notar pels que demanaven el sí…

  2. Totalment d’acord. Son millor els dolents que van sense careta que els bons que van disfressats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *