L’abstencio: Saura dimissio.

Encara que pugui semblar impossible avui en dia, magrada la politica. En el darrer referendum de l’Estatutet hi va haver quelcom que no em va agradar gens: l’abstencio.

M’he fixat on es va donar majoritariament els indexs mes baixos de participacio, aquests son els llocs on tenim mes immigracio espanyola. Els indexs mes alts son a la major part de municipis de l’Area Metropolitana (El Prat de Llobregat 56,03%, Sant Boi 56,66%, Badalona 57,34%, L’Hospitalet 54,63%, Sant Adria de Besos 60,75%, Santa Coloma de Gramanet 59,51%, Badia del Valles 64,87%) i d’altres casos on l’immigracio espanyola si concentra en masses tot superant la poblacio indigena (Salou 62,25%, Cubelles 57,49%, Santa Margarida de Montbui 62,37% -conec especialment aquest darrer cas ja que es just al costat d’on vaig neixer jo- ,…).

Malauradament crec que les coses no funcionen. No s’explica a aquesta allau d’immigracio espanyola que l’Estatutet (i en un futur la independencia) beneficia a TOTHOM, sigui el color de la pell que sigui, sigui la llengua que parlem la que sigui, haguem nascut on haguem nascut, els beneficis son per totes les persones que viuen a Catalunya.

Cal fer entendre que Catalunya es un pais que el construim entre tots i totes, no importa els origens, la llengua o el color de la pell. Aixo es feina de tots i totes els catalans, el fotut es que la nostra Generalitat hauria de fer quelcom per paliar la situacio, fins i tot tenim un conseller que cobra (i no pas malament) per aquesta tasca, es el Conseller de Relacions Institucionals i Participació,a nomenat Joan Saura. Sincerament vista la nula feina d’aquest Conseller i basicament del seu partit en questio, crec que seria oportu que el senyor Saura dimitis pel fracas total que ha demostrat. [@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *