Trump o Clinton?

Bé sincerament, cap dels dos. Hagués preferit en Bernie, tot i que en veure que ara dóna suport a la Clinton ja no em fa el pes tampoc.

La questió és aquesta, cap dels dos val la pena. En Trump per tronat, per les seves anades d’olla i polítiques embojarrades. Pero es que detesto del tot la Clinton. Per la corrupció, pel frau brutal de la fundació Clitnon, per la política que ha fet durant els darrers anys, perque significa pura i durament status quo. Em treu moltissim de polleguera veure com el 95% de la premsa, la raspatlla, li posen una catifa per on passa, no l’hi critiquen absolutament res. Ho trobo absolutament insolit.

Com a catala, sempre defenso als que en angles n’hi diuen els “underdogs” (desafavorits) i en aquest cas, sento dir-ho pero prefereixo el tronat d’en Trump. No es que sigui pas bo, pero odio del tot l’ensabonada que l’hi fa la premsa. Detesto veure que la llibertat de premsa fot pena arreu i en el cas de la Clinton es espectacular. Feu una recerca a la pàgina web de www.zerohedge.com i poseu el nom de la Clinton.Veureu el que la premsa amaga.

Sé que és polèmic preferir en Trump abans que la Clinton (cal remar a contracorrent), ja ho vaig fer defensant el Brexit quan tots els mitjans van fer la campanya de la por. Però a la vegada, dubto molt que en Trump acabi fent massa bogeries. Si més no, els Presidents recents dels EUA ja n’han fet moltes de bestieses: tenim mig món destruit per culpa seva.

Ja trobo molt bèstia que només hi hagi dos partits i que tinguin aquests líders tan patètics. Tot és un circ. Tant per tant, que guanyi el pallasso menys dolent i riurem de valent.

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *