Més recomanacions

Com bé sabeu els que em seguiu, una de les coses que més m’agraden del blog és poder fer recomenacions. Avui unes quantes més:

1  Sèrie curta però molt bona: The night of

2. Una web pel temps. L’he descobert fa poc però em té fascinat. És una meravella. Llàstima que no tenen app pel mòbil (tot i que des del mòbil es veu molt bé). Es diu Ventusky, la seva web és aquesta.

3. Una de les darreres pel-lícules que he mirat darrerament. The Walk.  Tot i que potser és millor el documentari inicial: Wan on wire. No us les perdeu.

4. Podcasts. Darrerament m’he enganxat als podcasts. Mai m’havia entretingut a escoltar-ne però darrerament n’he escoltat uns quants. Sóc un fan del Tim Ferriss i també recomano els Podcasts del 64 al 67 de Reply All. És una història ben curiosa i us enganxarà. (a l’estil Making a murderer de Netflix) tot i que sembla evident la seva innocència, no m’agrada l’enfoc del final de la periodista. Sembla que té massa perjudicis.

5. Un viatje? El passat més d’agost ens vam escapar amb la dona a Escocia. Va ser un viatje curt (3 dies) però molt intens: Vam aterrar a Glasgow però no vam osar-hi els peus. Vam sortir via Lock Lomond i el seu Parc NAcional. Després vam anar a Glencoe i estada a Fort William, on vam fer una caminada als peus del Ben Nevis. Tota aquesta és la part més interessant, juntament amb la viisita impressionant a l’illa de Skye. No us la perdeu i sobretot, aneu a Neist Point Lighthouse. Val molt la pena.També vam visitar el castell de Eilean Donan a Kyle of Lochalsh. Vam fer una mini escaada al llac Ness i nit a Aviemore, al Parc Nacional  de Cairngomns (aquesta darrera no val tan la pena). Van ser molts kms i només 2 peròs: Manca d’allotjament (suposo que a no ser que ho reservis amb molta antelació i l’allotjament molt car. Vam acabar el viatja a Edimurgh, que evidenment és una ciutat majestuosa.

 

P.S: Us animo a cercar la categoria de “Recomenacions” que tinc al blog, en trobareu bastantes i de bones 😉

This entry was posted in Coses del dia a dia, Recomanacions and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *