La TV millor apagada

Tècnicament per questió d’edat ja no formo part de la generació del Millenials, tanmateix pel que fa a veure la TV m’hi assemblo bastant.

Des de fa més d’un any i mig, vaig cancelar el servei de pagament de cable de TV. A Irlanda, per veure la tele has de pagar, la tv de cable més una llicencia de TV (160 EUR) pel sol fet de tenir una pantalla de tele, encara que no miris mai la tv. Sinó pagues la llicència, pots anar a parar a la garjola i tot.

Bé doncs, des de fa més d’un any i mig, l’únic que veig a la TV i molt e tant en tant són films i alguna sèrie de televisió. Només miro el que jo vull veure i mai la televisió en directe. Excepte un canal que darrerament m’agrada forca: RT News.

Especialment m’agrada i recomano el seu canal de documentals. 

Els meus fills tampoc ja miren mai la TV en directe i pràcticament el seu favorit és el Youtube. De debò que no em ser avenir que encara hi hagi gent que miri la TV en directe.

De totes maneres, si fos per mi, segurament ja hauria llencat la TV a les deixalles. La TV com més lluny millor. Ja que hi sóc posat però, recomenaré una sèrie que he acabat fa poc: The night of. Totalment recomenable. 8 caítols intensos i molt ben grabats. No us la perdeu.

This entry was posted in Recomanacions. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *