Au revoir, Eccspanya, au revoir!

Siiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quin gran plaer, quina felicitat!

Egjpanya va quedar fora del mundial tot tornant a fer el ridicul com de costum. Va ser com si el Barça hagues guanyat la Copa d’europa de nou, es que aquest any, ha estat un any rodo en futbol. Copa d’Europa i Lliga pel Barça i ahir eliminen als nostres veins expanyols.

A més, Ecspanya eliminada per un equip entrenat pel fill d´un exiliat català, que sempre es considerava català i no espanyol. Amb mes catalanitat entre França que no pas al equip dels nostres veins ecccspanyols.

Quin gran plaer, quin be de Deu! A banda em comenten que tot el fexistoide colon que tenim per terres catalanes ha hagut de guardar les estanqueres (per la revetlla de Sant Pere l’hi poden calar foc) i que anit els Paisos Catalans van gaudir d’un bon espectacle de coets, petards i celebracions, quasi semblava Sant Joan em comenten de la meva ciutat!

Ara que caiguin ben aviat França i Anglaterra. Per cert, pregunta als nostres politics: Quan ens deixaran competir com a catalans tal i com Escocia fa per exemple? Seguirem fent costellades i deixar-nos ensarronar com fins ara per part dels nostres politics?

Acabo no em mal interpretessiu semblant que adori els jacobins francesots:

Ni França, Ni Espanya, Paisos Catalans!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Au revoir, Eccspanya, au revoir!

 1. JosepArnau says:

  A Igualada, pel que em comenten ,no sabiem que teniem tants francesos entre nosaltres, es veu que els gavatxos a la meva vila van llençar una de coets i petards de por!

  Ni quan va guanyar el Barça diuen. Si que en tenim de francesots a Igualada…

 2. Unmei says:

  Al final Josep, ens haurem de fer irlandesos… i viure a la Republica…

 3. JosepArnau says:

  No saps que es mes facil canviar de sexe al DNI que no pas treure’s la nacionalitat dels veins?

  Salut i Republica (no pas la francesa).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *