Avui? Que perdin tots dos!!! (i per golejada!)

Avui, tot i que es un partit que voldries als dos equips perdre i per golejada, anire amb França ( no veure el partit ja que seguim amb l’intercanvi irlandes-catala). Llegeixo a www.lamalla.cat que al partit que jugaran les nostres veines (Ecspanya i Franca) hi haura mes "catalanitat" al costat frances que no pas al costat d’Egjjjpanya. L’entrenador de la jacobina França no nega que el partit de vuitens "serà especial" per a ell, però etziba que, quan era un nen petit i als carrers de Lió els seus companys li retreien el seu origen espanyol, ell els deia que " no sóc espanyol, sóc català".

Al costat ecspanyol, cal dir-ho, hi haura uns quants botiflers, malgrat que no ho son pas tant com en Maragal i en Mas, els quals ja van deixar ben clar que volien que guanyes Egggjjpanya. Precisament, el primer ministre escoces, Jack McConnell, va deixar ben clar que volia que eliminessin Anglaterra tan aviat com fos possible. Ja veure’m com els anglesos no faran pas boicot al whiskey escoces. Hi ha prou diferencia entre uns paisos i altres. Nosaltres tenim uns politics botiflers i aixi estem, cornuts i pagant el beure.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Avui? Que perdin tots dos!!! (i per golejada!)

  1. frederic says:

    el nen lionés era molt intel.ligent! jo a l’estranger també soc sempre català! no penso seguir res del futbol només em faltava veure banderes espanyoles penjades dels balcons del meu poble, això és l’ultim que m’hauria esperat mai!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *