No se pas…

Teoricament dema havia d’agafar un vol per anar cap a Israel i Palestina, be, dic teoricament tot i que encara tinc el vol. He estat donant-hi voltes, voltes i mes voltes i mes voltes altre cop. Em feia molta, molta il-lusio poder fer el viatge. Poder coneixer d’aprop aquella regio carregada d’Historia i de problemes tambe.

Problemes com els que han anat succeint des que vaig comprar els vols fa cosa d’un mes. Va començar amb el segrest d’un soldat israelia i la posetrior destruccio brutal de bona part de Gaza com a "venjança" (Deu ni do quina venjança!!). Es va complicar amb els segrest de dos soldats israelians per part d’Hezbollah, amb el posterior atac immediat i absolutament indiscriminat per part d’Israel contra el Liban. Centenars de civils d’aquest pais han mort, a banda dels que han estat ferits. Pel que fa a Israel, des de l’inici del segrest esta sent atacat amb el llençament de coets-missils (rockets, no se la traduccio exacta al catala) per part d’Hezbollah. De moment els "rockets" nomes arriben a la zona nord del pais, veient-se perjudicada Haifa i altres ciutats de la part nord.

Be, no tinc temps per parlar del conflicte Israeliano-Palesti tot i que ho faria de bon grat i extensament. Tampoc en tinc massa per comentar els fets que estan succeint, basicament Israel matant civils al Liban desmesuradament.

El post d’avui era per comentar el fet dels bitllets d’avio i el viatge. A manca de menys de 24 hores per la sortida del vol, encara tinc els bitllets cap a Tel Aviv. Entre trucades, correus i amistats d’aqui a Dublin tambe, vaig mig reconsiderar la opcio de fer el viatge degut a les circumstancies, malgrat que a la zona on havia d’anar no hi havia problemes. Aquest mati, m’he dirigit al aeroport per a canviar el vol i m’he trobat una incompetent total. Resulta que la xiqueta em deia que nomes podia canviar les dates, no pas el desti (jo pretenia per les mateixes dates anar a un altre lloc). Aixi doncs, mes tard hi trucare i averiguare si realment es aixi, tot seguit haure d’anar de nou a l’aeroport per pagar la diferencia en fer el canvi. Si no es que finalment no acabo fent el canvi i me n’hi vaig…

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to No se pas…

 1. Noemi says:

  Josep!!!!!!

  Ens faras enfadar al final… quants cops t’hem de dir:

  NO HI VAGIS!!!!

  I si no et pots canviar el desti, canviat les dates… (per l’any que ve com a minim), i si no pots canviar les dates… et fem un recolecta si cal per lo que perdis… PERO NO HI VAGIS!!!

 2. itacat says:

  Ostres, sé que no ens coneixem de res i potser no toca que et digui res… però em sembla que la situació general de la zona és realment crítica… pensa-t’ho molt bé abans d’anar-hi!!! faràs patir a molta gent!! malgrat tot, l’última paraula la tens tu! Decidexis el que decidexis, molta sort! Una abraçada.

 3. frederic says:

  bé, sigui com sigui que tinguis un molt bon viatge!
  Ah! I mantingue’ns informats de les novetats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *