Finalment no he anat cap a Israel i Palestina,

 

Be, aquest es un post rapid, per a inidcar que finalment aquest mati no he agafat el vol per anar cap a Tel Aviv, tot just ahir per la tarda vaig acabar canviant les dates pel vol. Israel i Palestina hauran d'esperar una miqueta. Si tot va be hi anire d'aqui a mes o menys un mes, espero que la cosa ss'hagi calmat una miqueta mes que tal i com esta ara. Tanmateix, abans d'anar cap alla, ja tinc planejat un altre viatge, cap a Monaco falta gent el dia 25 d'agost per la final de la Supercopa de futbol, per veure el Barça i fe runa mica de turisme.

Darreament vaig una mica de cul, tema feina, projectes entremans i altres cosetes, per aixo no escric tant sovint ni al meu bloc ni als vostres. Excuses.

Salut i fins aviat.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to Finalment no he anat cap a Israel i Palestina,

 1. pere says:

  Has fet bé. De moment millor la supercopa, encara que no sé si els del Barça estarà gaire tranquil amb tot l’enrenou de la convocatòria d’eleccions, possible inhabilitació del president… En, que sempre hi ha algú que no en té prou veient guanyar l’equip i vol tornar a les èpoques fosques.

 2. JosepArnau says:

  Tens rao Pere, es absolutament incomprensible la situacio que es viu. Surrealista total. En tornant de Monaco vaig cap a Israel.

 3. itacat says:

  Ostres veig que al final no has marxat… has fet bé! Crec que tenies a molta gent pendent de la teva decisió i ens has tret un pes de sobre! ànims!

 4. Unmei says:

  Be… finalment ens has fet cas… :p
  Aviam com estara la situacio d’aqui un mes perxo…

  Ei has dit que tens projectes entre mans… no deu ser una pinta el que tens a les mans… XDDD 😉

 5. JosepArnau says:

  Gracies Itacat i Unmei.

  Noemi, ara mateix tinc el teclat entremans, pero possiblement d’aci a no molt hi haura una pinta,…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *