2 a 1.

Recull de noticies: Dues de dolentes i una de bona, aixi ens va el pais:

La visita del Papa ha costat entre 20 i 30 milions d’euros

Benet XVI, durant la seva estada a València

Benet XVI, durant la seva estada a València

A l’espera que el Govern valencià faci públiques les dades oficials sobre la inversió feta per a la visita de Benet XVI, diverses fonts han situat la despesa pública entre els 20 i els 30 milions d’euros. www.e-noticies.com

P.S: La mare del tano quan era gitano! XD! Com collons la gent del Pais Valencia pot tolerar aquest furt? Encara esta viu el Pais Valencia o ja l’enterrem sota el franquisme del PP?

Un alt càrrec del PSC va començar a FN, segons un diari de Madrid

El nou director de Projecció Exterior de l’Esport Català, Jaume Conejero, va agafar el lideratge de Fuerza Nueva, el partit polític de Blas Piñar, abans de formar part del PSC www.e-noticies.com

P.S: On anirem a parar senyors del PscoE? Que mes faran per destruir Catalunya i la seva cultura? Gracies ocupants.

UNA ASTURIANA TREU LES MILLORS NOTES DE LA SELECTIVITAT A CATALUNYA

Olaya Fernández, ara també Olaia, ha escombrat tots els tòpics que determinats cridaners –alguns dels quals han muntat un partit polític i tot– havien sembrat a Catalunya i pertot l’Estat espanyol, i que potser havien fet dubtar una mica alguns catalans de bona fe.
Olaia Fernández va arribar a Catalunya, procedent d’Oviedo (Astúries, Espanya), encara no fa un any. Havia fet primer de batxillerat. Estava en una edat difícil, 16 anys. Els seus pares van anar a viure a Òrrius, al Maresme. No sabia ni una paraula de català, i aquesta era la llengua en què hauria de fer totes les assignatures a l’institut Miquel Viada de Mataró, on es va inscriure per fer el segon de batxillerat.
Ha passat un curs: setembre del 2005, octubre del 2005… abril, maig, juny del 2006. Olaia Fernández ha aconseguit arribar al mes de juny i és viva: ha passat curs! Viva i prou? No, ha tret un 10 en gairebé totes les assignatures. I què més? Li han posat la màxima nota de la selectivitat de tot Catalunya, un 9,79. I el català? El parla perfectament, més bé que alguns polítics d’aquí.

Extret de www.radiocatalunya.ca

P.S: Despres els feixistes diuen que l’ensenyament en catala fa fracassar els estudiants que la seva llengua materna es l’espanyola.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to 2 a 1.

 1. …molt bona la foto del dolent amb la bandera del lleig darrere… I on era el bo…? (Els bons érem, és clar, enjondre, com sempre. “Car nosaltres no som d’eixe món” tan maligne i carrincló.)

 2. JosepArnau says:

  Excuses per la confusio al escriure-ho. Havia d’haver posat “Dues de dolentes i una de bona, aixi ens va el pais”. Em referia a les noticies i sembla que em refereixi a les imatges. ara ho rectifico.

 3. pere says:

  Qualsevol ho sap que els parlants d’una llengua romànica en poden aprendre una altra passablement en aproximadament un any -aquí cal tenir en compte circumstàncies, edat, voluntat, predisposició, oïda fina, etc.- La Olaya -a partir d’ara i per sempre més- serà el símbol d’aquesta certesa científica, la nostra musa. Que el parli perfectament és una altra història, però per fer-ho una mica millor que alguns polítics no li calia gaire dedicació.

 4. Bebent llet de la Central Lechera Asturiana qualsevol!!

 5. JosepArnau says:

  Si que es cert si que mes be que certs politics no es pas gaire complicat, tambe els dona una bona repasada a tota la colla espanyolista colonitzadora de casa nostra, mostrant-los que en poc temps i voluntat, s’aconsegueix.

  Sir, i per beure molta, molta Guinness que s’aconsegueix?

 6. frederic says:

  i mentrestant es van estalviant diners de la seguretat al metro i de la seguretat social! a més, no crec que aquesta visita la paguin només els valencians, segur que ens tocarà a nosaltres també, com sempre.

 7. JosepArnau says:

  El primer que faig cada dia es seguir tot el noticiari del maxim de webs possibles, hi ha dies que em treu de polleguera Alexandre.

  Hi tant Frederic, hi tant que ho pagarem. Quin sants collons que tenen!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *