No és una innocentada.

Avui a les 9 del matí havia d’estar treballant a Dublín, en canvi estic escrivint aquest post des Igualada i després d’haver passat pràcticament tota la nit a l’aeroport de Girona. Som d’un país que a la que deixa de fer sol tot se’n va a norris. Si cauen quatre vòlves de neu tot es paralitza, si plou més del compte ja tenim inundacions i anit amb un pam de boira ja no s’enlairaren els avions.

 

Sincerament, anit el panorama semblava tercermundista. Desorganització, manca d’informació absoluta, eterna espera i milers de persones afectades. Si volem ser un país de primera cal tenir aeroports de primera i més encara quan Ryanair decideix que el de Girona sigui el seu principal aeroport del sud d’Europa.  A nivell d’imatge hem quedat prou malament, trobant-he amb diferents històries, des dels que treballàvem l’endemà al matí fins al que volava a Londres per empalmar amb un vol a San Diego i d’altres històries recambolesques.  De moment encara no sé ben bé quan podré tornar a Dublín, en principi hauria de ser demà passat i des de Reus (s’ha acabat tornar des de Girona durant l’hivern sinó adequen l’aeroport amb les condicions tecnològiques necessàries, si en som d’inútils els catalans que anem tolerant la mega inversió als aeroports dels nostres veïns espanyols amb els nostres diners i en canvi als nostres ni un cèntim).

[@more@]P.S: A tothom qui tingui un vol des de Girona i realment vulgui ser a la seva destinació a temps (sobretot els que hagueu de sortir al matí i al vespre), us aconsello que canvieu el vol a Barcelona o Reus o bé al migdia, sinó correu el risc de no arribar a temps i haver de fer mil paripècies. 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to No és una innocentada.

 1. siviky says:

  Oh… quin greu això teu! Ja ho pots ben dir que semblem un país tercermundista! Aquest estiu jo tb m vaig trobar amb situacions aèries igualment penoses! esperem que a poc a poc i amb dedicació ho superarem! 😉

  sort i Bon Nadal!!

 2. Montse C. says:

  Jo ja vaig deixar Ryanair per casos extrems com per exemple, comprar un bitllet a l’últim moment a un preu més econòmic i ja està. Si em puc organitzar un viatge amb antelació prefereixo fer-ho amb airlingus.

 3. Sembla ser que el vol d’avui ha sortit, no sé si hi havia moltes places disponibles pels damnificats.
  Jo entenc que la gent s’enfadi, sobretot per la manca d’informació de Ryanair, però el que també trobo ridícul són comentaris com: “com vam comprar els bitllets fa 3 mesos ens tornaran molts pocs diners”, doncs els que havien pagat! O volen que els hi tornin més calers?

 4. Unmei says:

  Paciencia Josep…

  Pero ens tenen collats…
  Ara per ara Ryanair segueix sent la companyia mes barata, tot i els retards i inconvenients que sempre suposa…

  L’altre dia pel RTE1 van fer un programa de les persones mes riques d’Irlanda, i em va sobtar que el tio de Ryanair nomes estava en el numero 20… Per davant d’ell estaven els amos dels Jurys hotels, els del Mark Spencer… i per suposat els U2, que estaven al numero 13… No vaig passar del 13 perque me’n vaig anar a dormir i tampoc m’interessava saber qui era el mes ric d’Irlanda… :p

 5. Marc Corbera says:

  Josep amic meu, tens raó. Espanya ens expolia de mala manera. I no vegis la presa de pèl del Nou Estatut… És increible i lamentable. Fins quan??

 6. Deric says:

  No sempre és tan terrible com ahir! L’aeroport de Girona està força bé.
  Bon any!

 7. Carles says:

  Em podies haver trucat? pot ser no tenies el meu n´mero de telèfon, i l’espera de l’aeroport segur que ha estat una tocada d’ous!
  Perfectament podies haver fet nit al meu pis a Girona. A veure si la propera (que segur hi haurà un altre desastre) em truques.

  ;algrat tot …
  Bon Any Nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *