Bon Any a tothom!

Aquest any 2006 he agafat 23 vols i he estat a 16 paisos: Catalunya, Irlanda (hi visc), Suecia (tot I que no l’hauria de comptar ja que vaig ser-hi ben poques hores), Dinamarca, Anglaterra, França (2 cops), Austria, Hongria, Eslovaquia, Monaco, Israel, Palestina, Lituania, Letonia, Estonia, Portugal, a mes a mes d’Irlanda del Nord que no el compto ja que per mi es Irlanda.[@more@]

 

Ha passat volant, ple de sorpreses, noves coneixençes excel-lents, amb noves amistats que espero no perdre mai, ben be m'atrevaeixo a dir que ha estat un dels millors anys de la meva vida, moltes gracies a tots i totes amb qui he compartit un boci, ja sigui mes gran o mes petit d'aquest any.

Pel 2007 em comformo en poder seguir fent cami al costat d'aquesta gent tant collonuda, tant amb els que us conec en persona i us veig mes o menys sovint, com als que no.

Tot just avui he comprat un nou vol per d'aqui a 2 setmanes, tot just abans del meu aniversari, una escapadeta rapida cap a Noruega.

Be, el millor per tothom en aquest any 2007. Sobretot tambe, que el Blocat funcioni millor.

 Salut i llibertat.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

9 Responses to Bon Any a tothom!

 1. Montse C. says:

  Caram, Noruega. Suposo que aniràs cap als fiordos.
  Quina enveja.
  Ja m’explicaràs!!!

  Que tinguis també una bona entrada d’any

 2. JosepArnau says:

  Montse, tant sols hi vaig per 3 dies i no em donara temps, sera tant sols un break per desconnectar una mica i tambe vaig a saludar una amiga.

  Salut.

 3. JosepArnau says:

  Gracies pels comentaris Rocio, a Amsterdam encara no hi he estat, d’Holanda vaig estar a Roterdam i no mata gaire la pena, estaria be una escapada tots junts no?

  All the best pel 2007!

 4. Tira-li esl trastos a la teva companya de pis italiana que segurament t’estalviaras uns calers!!

 5. JosepArnau says:

  No, no que es el 25 de gener i no es inventat eh! hehehehe

  A Amsterdam estaria be uns sortida tots junts, a veure que tal. Jo vaig estar a Roterdam i no em va agradar gaire…

  Molt bon any tambe!

 6. damia says:

  De casualitat he vist el teu bloc i una mica em sento como tu,jo soc de lleida,encara que fa uns 5 anys vaig començar a viatjar,i es com una forma de viure,vaig anar a argentina per una noia,vaig viure prop de 2anys,coneixo la patagonia com la palma de la ma,vaig viure 8 mesos a ushuaia,despres,patagonia chilena,uruguay i una mica de brasil,vaig tornar a espanya i no volia tornar a lleida,ara estic visquent a una aldea prop de santiago de compostela desde fa un any i mig,pero potser es el lloc en que menys me sento integrat,he anat unes quantes vegades a lleida,familia i amics/amigues.Viatjar sol te no se com explicar…mai estas sol,perque sempre conexies gent,te obres molt mes a la gent.
  Be salutacions i fins un altra.

 7. Montse C. says:

  La veritat amb només tres dies no tindràs massa temps de veure res.
  Ara, per només 3 dies suposo que hauràs trobat un vol barat!!
  El dia que hi vagi aniré a Geiranger; diuen que és dels millors llocs per anar-hi. http://www.geiranger.no/

  Que vagi bé!!

 8. JosepArnau says:

  La intencio es anar a fer un break, de relax total, a passar una mica de fred i saludar una amigueta.

  Marc, la italiana treballa a les oficines de Ryanair, potser si que….

  Damia, veig que estas fet tot un rodamon, Sudamerica ha d’estar força be. Aixo de viatjar es quelcom fantastic.

  Salutacions a tothom!

 9. Montse C. says:

  Monsieur Arnau, une femme t’a captivé.
  Potser en Marc té raó. No creus que t’interessaria més la que treballa a Ryanair? 🙂

  Per cert Rocío, et recomano que vagis a Dinamarca; els danesos estan considerats els nois més guapos d’Europa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *