No news, good news.

Tant sols un post nou sobre el meu darrer post: He deixat de llegir i escoltar les noticies. La televisio ja feia temps que no la miro.

 

Be, tal i com vaig anunciar en el darrer post, com a maxim llegiria 2 webs de noticia al dia i un noticiari de radio.

 

Doncs, despres de quasi 4 setmanes la veritat es que he notat un canvi brutal. Sobretot per la negativitat total que predomina en les noticies. Molts dels dies no visito cap web de noticies, pero quan entro en una de les webs de noticies (max 2 al dia i hi passo 2 mins maxim), la veritat es que m’esgarrifo. Ahir mateix vaig entrar a la web de Vilaweb i en vaig sortir astorat. Que sila Primaveravalenciana, que tornen els grisos, estudiants apallisats, Siria en alerta,… Em vaig alegrar moltissim de no entrar a visitor les webs de noticies constantment tal i com feia abans.

 

Noticies esviaxades dependingdelmitja que visites, o be programades pel marketing o el que es pretengui vendre. Pero el que es pitjor, una perdua de temps impresisonant. Seriosament estic pensant de deixar totalment les noticies. No news, good news. 

This entry was posted in Coses meves and tagged . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *