Segueixo deixant coses.

En aquest bloc m’heu vist deixar de fumar, deixar l’alcohol, deixar el cafe i entre d’altres tambe he deixat la Coca Cola, crisps, etc.

Algunes d’elles han estat simplement per questio de millora de salut (quina ruquesa fumar quan es una droga que et mata!), d’altres simplement per enfortir el meu auto-control i l’autodisciplina.

Segurament el més dificil de tots ha estat l’alcohol, car vivint a Irlanda, el pub i la beguda son l’atraccio numero 1. Tanmateix ja fa més d’un any que no he tocat ni una gota d’alcohol.

Cada any, m’he proposat agafar un nou habit i deixar alguna cosa, tot substituint-ho per costums positius en compta de coses negatives. Aquest any un de mes curiós, pero que m’he adonat que és bastant perjudicial. Analitzant l’any, em vaig adonar que perdia, molt, moltissim temps llegint pagines webs de noticies, comencava per una i me les recorria totes. En tants idiomes com podia i malgrat que les noticies es repetissin en cada una de leswebs, seguia llegint noticies perdent moltissim temps.

Siuna cosa he apres en tenir el meu segon fill es a valorar moltissim mes el temps. Cada minut es or (Cal tenir en compte que estic treballant full time i treient-me la carrera d’empreserials a mitja jornada). I es clar, si llegir les webs de noticies em feia malgastar tant el temps, a banda de tot l’estres que em comportava ja que les noticies son 80% negatives.

De moment he comencat permetent-me nomes 2 webs de noticies al dia i un noticiari de de radio al dia. No he volgut deixar-ho del tot (malgrat és una opcio bastant viable que estic considerant) ja que per questions personals encara em conve saber que passa al dia a dia i perque si s’acaba el mon m’agradaria saber-ho abans. Des que ha comencat l’any que nomes he escoltat un noticiari de radio en tot el mes i dedico un maxim de 5 minuts al dia als webs de noticies. Una gran diferencia amb abans i he notat que es viu moolt millor, sense estres ja que tota la negativitat no m’afecta. Evidentment la televisio tambe fa molt de temps que no la miro (de fet nomes l’uso per veure algun documental interessant o pel-licula que valgui la pena). Quelcom que tambe he deixat pel que fa a les noticies, es usar Tweeter per a seguir les noticies, aixo era encara pitjor ja que els updates eren cada segon!

Al cap i a la fi, si en passa alguna de grossa de ben segur que m’enterare a traves de la gent al meu voltant. Potser si que hauria de deixar de seguir les noticies totalment… Pels que els interessi el tema, acabo de trobar un article molt interessant en angles sobre. Ah se’m oblidava, una altra cosa que he deixat i n’estic totalment satisfet: EL Barca (FC Barcelona – no tinc la c trencada ni accents aqui). Encara soc del Barca i independentista pero ja no segeuixo cap de les noticies esportives, ni cap dels partits, evidentment tampoc ja no segueixo cap altre esport ni les seves noticies. Crec que aquesta ha estat una de les millors “deixalles” i us ho diu un que fa poc era vice-president i creador de la Penya Blaugrana de Dublin a Irlanda.

Jo segueixo deixant coses, al cap i a la fi, menys és mes. Alguna idea per seguir deixant coses?

This entry was posted in Coses meves and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *