Montilla presidente, Cataluña independiente….

Plega en Maragall I el Breu, breu pero quanta destroça que ha fet!

A Catalunya qui l’ha vista i qui la veu… entre sociatas i convergents-traidors a Catalunya, se’ns estan polint el pais.I ara en Montilla va i li fot la "silla".

Tarari, tarari: Con todo utede, el Mu ilustro presidente de la Generalida: Pepe Montilla y Aguilera.

Els sociatas controlen tot el pais, pero nomes el controlen i l’atonten, no volen pas que avanci.

En 2 Estatutets, Catalunya ha aconseguit moltissim menys que no pas Euskadi en 1. No ens hauria de caure la cara de vergonya? Potser ja hem perdut la dignitat totalment com a poble.

Ja aviso d’antuvi. Si ERC deixa un bri d’esperança a deixar la porta oberta per a repetir un Tripartit amb els sociatas, no els donare el meu vot (evidentment encara menys a cYu, PPsc, iEv o al PPdel as Jons). El donare a algun partit independentista de debo, no podria ni pensar que amb el meu vot es torna a col-locar un sociata governant el meu pais.

Tarari, tarari: Montilla presidente, Cataluña inconciente…

P.S: Arrel de les eleccions, estan fent que oblidem el desastre d’Estatut que acabem d’aprovar. Si en voleu una prova, seguiu llegint:

[@more@]

www.radiocatalunya.ca

PRIMERA PÍFIA DE L´ESTATUET: LA REFORMA FISCAL N´ESCROSTONA EL FINANÇAMENT
"Els polítics catalans sempre ensopeguen amb la mateixa pedra".
(Una evidència prou clara)

Per RAMON SERRA

Dilluns vaig sortir al carrer amb l´esperança que si més no tothom ja m´entendria en català. D´acord amb l´Estatut tohom té el dret i deure de saber el català. Però vet aquí que encara hi vaig trobar més persones que no m´entenien, perquè cada dia hi ha més gent forastera. O potser el foraster sóc jo i visc en un altre planeta que no té res a veure amb el del senyor Lara.
Despres, oh pobre de mi,vaig caure que l´Estatut encara no és oficial, que cal que l´aprovi el Rei i que es publiqui a BOE i al DOG. Per tant,haig d´esperar segurament fins a principis de l´agost. No vindrà pas d´un dia ni d´una setmana. Finalment veurem que el català tornarà a ser la llengua primera i pròpia de Catalunya. No us vénen ganes de no fer vacances per gaudir d´aquest esdeveniment? Apa!
Però avui no em vull referir als aspectes identitaris. Ja sabem que sóc una mica pesadet. Només una mica,eh? Per tant, m´endinsaré en aspectes económics,perquè al capdavll tothom s´ha de gratar la butxaca i fer la declaració de renda. Fins i tot aquells que són tan catalans que mai no compren productes espanyols, que no parlen mai en castellà i que no voten. Potser en Mikimoto en podria ser un exemple. Potser. Ells no són d´aquest món. Però fins ara no coneixem ningú que no faci la declaració de renda. Això sí que seria un boicot i una actuació digna i coherent! Ai,amics meus,ningú no deixa de passar per l´adreçador econòmic espanyolista,ben esmolat com totes les eines que van servir.
Fa uns dies CiU i el PSOE van acordar la reforma fiscal. Això vol dir que l ímpost sobre la renda de les persones físiques baixarà notablament en uns casos. Per tant, el fet que la Generalitat pugui recaptar a partir d´ara fins al 50% no solament no serà cap guany sinó una pèrdua de fins a un 20%, segons uns informes dels catedràtics de Madrid José Fèlix Sanz, Juan Manuel Castañer i Desiderio Rodríguez. Segons aquest informe, Catalunya en serà la comunitat més perjudicada i en el futur encara ho podria ser més.
Fonts governamentals consideren que aquestes rebaixes seran al voltan de 4.000 milions per a tot l´Estat, mentre que fonts del sindicat CCOO pensen que les rebaixes arribaran als 6.500 milions d´euros. Feu sumes i restes.
O sigui que anem bé per anar a Sants. Encara no s´ha estrenat l´Estatuet i ja ens anuncien rebaixes en la recaptació. De fet ja va passar el mateix amb el PP un cop va transferir aquest impost fins al 30% a les comunitats autonòmiques. Et donen més participació, però te´n rebaixen la recaptació.Duros a quatre pessetes. El negoci de Robert i les cabres, en versió espanyola. Un cop més els polítics catalans han estat enganyats. Llàstima que com sempre les conseqüències seran sobretot per a les butxaques del poble.
I què? Ells ara tenen feina amb les pròximes eleccions. Catalunya no té res més a fer que esperar les pròximes eleccions i gastar-se un dineral com si aquí fòssim un Estat normal. I ens agradi o no tots haurem de girar al voltant d´aquest fet. No podem escapar-nos d´aquest ventilador que només escampa merda. I no precisament la que serveix per adob dels camps.
(21/VI/2006)

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to Montilla presidente, Cataluña independiente….

 1. Unmei says:

  Totalment d’acord…
  Tu acabaras sent politic o algo… (t’has fixat que els teus ultims 4 o 5 posts son sobre politica!!!!)
  Explicans la vida a Irlanda… home!! Hehehehe

 2. Ens haurem de quedar a l’exili com el Montilla siguin president.

 3. Unmei says:

  Aixo…
  A l’exili oeeeee!!!

 4. sergi says:

  no m’entra el cap el que esta fent el PSC. No hi ha cap manera que aconsegueixin repetir presidencia si presenten el Muntitlla. Res personalment en contra, pero jo no el votaria ni boig. I com jo milers.

  Em costa de creure que no en siguin conscients que no repetiran victoria electoral. Aleshores ho estan fent a proposit. Quina finalitat te no guanyar unes eleccions?
  Acostumo a ser recargolat en les meves pensades politiques, pero confeso que aquest cop se m’escapa.
  Alguna llum, company?

 5. JosepArnau says:

  Sergi, l’abaixada de pantalons escandalosa per part de cYu tot traint Catalunya i els seus ciutadans va ser a canvi d’alguna cosa. A canvi de la Xenerelidad.

  A canvi el PPscoE treuria en Maragal (tot i que tenia serioses possibilitats per tornar a guanyar), ja que a mes a mes a Expanya molesta i molt, i posarien en Joselito, aixi cYu guanya segur les eleccions, ja que ben pocs votants d’ERC tolereran un altra sociata fent desapareixer el pais amb la Xene a les seves mans, menys encara si es en Joselin de los Palotes.

  Per altra banda cYu va prometre fidelitat a en ZPP per la proxima legislatura, aixi s’estalvien de fer pactes amb ERC (a Ecspanya els toca molt els collons) i tenen els docils de cYu per sempre.

  cYu s’assegura la Xeneralita i els del PPsoE egjjpanya (als del PPscoE els interessa una merda Catalunya, encara menys amb en Pacotilla al capdavant).

 6. JosepArnau says:

  M’oblidava que el pacte de la vergonya s’anomena Socio-verguenza.

 7. JosepArnau says:

  I tant que si, a l’exili ens quedem!

  Ja saps que m’encanta la politica Noemi. A banda que em fot molt veure com el pais s’enfonsa amb sociatas i convergents al capdevant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *