God save the drag Queen.

Cada cop aixo de viure a Irlanda em sorpren mes. Ahir vaig quedar amb uns amics per anar a veure el partit Anglaterra-Ecuador, sabedor que jugava Anglaterra em vaig vestir duent una jaqueta verda amb IRELAND al pit i la senyera irlandesa brodada a la maniga. Vam anar-hi amb un company irlandes, un de Nova Zelanda (tots dos companys de pis) i mes tard es va afegir un australia.

L’irlandes ha viscut 14 anys a Manchester i (estranyament) simpatitza amb Anglaterra, mes ara que Irlanda no es va classificar al mundial. La rao que argumenta es que segueix la Premier League i en coneix els jugadors. Com que mirar un partit sense mullar-te per cap dels dos equips (sigui en l’esport que sigui) es força aborrit, jo l’hi vaig dir que suportaria Ecuador. No es pas que conegues cap jugador ni es que tingui massa simpatia per aquest equip, pero vivint a Irlanda, un a apres, que un ha de voler que guanyin tots els equips menys Anglaterra.

Ell va triar el pub, era al Fitzsimons de Temple Bar. En arribar-hi quasi TOTHOM vestia la samarreta de l’illa veina. Es a dir vaig estar veient el partit a Irlanda envoltat per un centenar de hooligans anglesos! Una cosa semblant 10 anys enrera (suposo) hagues estat impensable. M’imagino que si algun irlandes hagues passat per davant del pub i hagues obert la porta, l’hi agafa un bon patatum. Cal pensar que a Irlanda l’odi als anglesos encara es prou latent i ben poca gent realment irlandesa voldria una victoria en qualsevol esport per part dels anglesos. Com jo mateix amb Eggjjpanya, que perdin fins i tot en els partits d’entrenament els nostres veins espanyols!

Normalment en posar l’himne d’Anglaterra (mes aviat del UK, tot i que Escocia i Gales tenen els seus propis himnes nacionals com es el cas de Catalunya) en aquests partits, als pubs d’Irlanda solen treure el so per no haver de sentir-lo. Contrariament, alli va ser a l’inreves! van posar el so justament en sonar el "God save the Queen". Ja us podeu imaginar tota la trepa de hooligans borratxos cantant l’himne…buff. I jo amb la meva jaqueta d’Irlanda, hehehehe.

Cal dir que hi havien dos seguidors d’Ecuador amb samarreta inclosa, una noia amb pinta d’ecuatoriana i el seu (suposo) xicot que devia ser irlandes. Al meu amic de Nova Zelanda, al qual no l’hi agrada gens el futbol, de fet fa ben poc el desconeixia tot i que ara n’esta tenint un empatx, el vaig convencer que anes amb Ecuador tambe i el company d’Australia tambe va anar amb Ecuador, tot i que cal dir que els tres no mostravem massa la nostra simpatia per l’equip sud-america. Els anglesos, cada cop mes embriagats, malgrat el mal joc del seu equip, anaven cantant tota una serie de cants. "England until I die, England until I die, England until I die,…" , una canço com la nostra "5 ampolles a dalt de la paret…" pero les ampolles eren bomberdajadors alemanys de la 2a Guerra Mundial i batalles de la guerra que els anglesos anaven vencent, "England 1 to nil, England 1 to nil, England 1 to nil" i demes cantics a crits. Us deixo amb un troçet de l’himne mencionat, llastima que acabes guanyant, hagues pogut ser prou divertit. God save the drag Queen ( a mes a mes crec que ahir vaig veure a les noticies que era el seu aniversari, 80?)

God save our gracious Queen!
Long live our noble Queen!
God save the Queen!
Send her victorious,
Happy and glorious,
Long to reign over us,
God save the Queen.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to God save the drag Queen.

 1. Pel partit Spain-França de dema a veure si perden els dos i de golejada!

 2. frederic says:

  Hi ha coses que no es poden entendre de cap de les maneres, aqui fa 2 dies votavem l’estatut i hi havia gent que cridava a favor de l’autodeterminació, l’independència… però quan es tracte de futbol, tots els capullos a favor d’Espanya, fins i tot es veuen banderes espanyoles als balcons quan mai abans n’havia vist cap. Catalunya està desapareixen davant dels nostres atònits i intútils ulls, i no fem res, absolutament res per evitar-ho, només queixar-nos, això sí, que és l’esport nacional dels catalans.

 3. JosepArnau says:

  BANDERES ESPANYOLES ALS BALCONS??????

  La mare que ho va parir tot!!!!!!

  A aquest pas si que no tornare mai a Catalunya, fills de ….
  Ja tens rao ja Frederic amb aixo de l’esport nacional de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *