Mitja Europa ignorant?

Fa uns instants m’imaginava la vida sense les noves tecnologies i no m’hi veia. Pensava això després de llegir al diari Avui, que gairebé la meitat dels europeus són analfabets digitals. El cert és que la xifra d’aquest estudi la trobo molt alta, possiblement sigui degut a l’envelliment de la població europea. No volia pas parlar d’això sinó de les tecnologies. Com deia, no m’imagino la vida sense, per exemple, internet.

 

Qualsevol cosa la tens accessible a tant sol un click. La meva feina la vaig aconseguir a través d’internet i l’empresa on treballo tots els doblers els aconsegueix mercès a la web. A Dublín, fa vora dos anys vam crear una web fantàstica que ha permès que congui tants i tants inacabables bons amics i coneixençes, sense anomenar els grandíssims moments que hem passat gràcies a la web també. Una web www.catalansadublin.com , que l’altre culpable (i culpable amb majúscules) d’aquí a ben poc se’n torna cap a Catalunya. Et trobarem a faltar Sergi!

[@more@]

Com sabeu, m’encanta viatjar, puc afirmar que sense internet no hagués fet ni tant sols el 90% dels viatges que duc durant els darrers 3 anys (Per exemple avui mateix acabo de rebre els bitllets de Ferry per les illes gregues que fa menys de 5 dies vaig comprar a través de la xarxa). De fet, segurament ara mateix no estaria ni tant sols a Dublín. I el bloc? Porto gairebé 3 anys escrivint passant moments genials. Així seria un no acabar.

 

He parlat tant sols d’internet, però podria afegir-ne moltes més, com ara els mòbils (no recordo ni tant sols com ho feiem abans sense els mòbils),… Sóc conscient de que també hi ha factors negatius en quant a aquestes teconologies, però prefereixo quedar-me amb el que és positiu: Obre moltes portes. 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Mitja Europa ignorant?

 1. Edu says:

  Abans dels mòbils, devia ser l’època aquella de “ahir vaig quedar amb una noia que vaig conèixer el cap de setmana passat, i em va donar ‘plantón'”

  Jo en aquella època on no hi havia mobils, encara no coneixia noies a les discos (amb 10 anys!!) pero això és el que he sentit… 😛

  Però si fins i tot el novita i el doraemon tenen telèfon mobil aquests dies… com vols que el telefon no estigui incrustat a les noves generacions…

 2. JosepArnau says:

  Jo sóc una mica més veterà que tu Edu, però ben bé em costa recordar com eren aquells temps. Sense mòbils ni internets…

  Això del Novita no ho sabia eh!

 3. Mikel says:

  adaptar-se o morir!!!

 4. deric says:

  costa de pensar com ens ho feiem abans, però sobreviviem i ens en sortiem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *