El Triangle de les Illes Blaugrana

Si jo fos en Laporta, aniria a la caixa forta del Barça (o bé amb targeta de crèdit que estem al segle XXI) i pagaria un bon pessic als jugadors del Mallorca per tal de que el Mierdid no guanyi contra el Mallorca: Els donaria entre 10 i 20 milions d’euros.

Que toquessin gairebé 1 milió per a cada jugador que jugui. De regal, evidentment tot en cas que el Barça guanyés la lliga, 1 milió més per cada gol que l’hi fotin al Mierdid. D’on trauríem els cales si la caixa està ben buida?

 

a)      Si paguem uns 15 milions d’euros, es fitxa un jugador menys a l’estiu. A l’hora de la veritat què preferim, un jugador nou o bé els títols? A més, per llençar els cales fitxant barreries com ara Gudjensens, Ezquerros i companyia (Bones compres eh Txiki!), millor pagar per guanyar un títol oi?

b)      Se’ls treu de les pagues dels jugadors. En les empreses, es cobra per assolir objectius, sinó tururut violes. Als dropos dels jugadors del Barça, que només saben que regalar la lliga, com que han perdut 6 títols, a rascar-se la butxaca. Tots els incentius i demés martingales cap a pagar al Mallorca i que no guanyi el Madrid.

 

Per si en Txiki llegeix aquest bloc (com cada matí deu fer a les 7 del de mati Xd.) L’hi anoto la llista dels que ja pot anar despatxant (si pot que també s’auto despatxi):[@more@]

Ezquerro, Eto’o, Mota, Sylvinho, Gudjonsen, Giuly, Gio i el recent renovat Belleti.

 

Esperem que aquest any ens porti quelcom de qualitat, no la merdeta d’aquest any.

 

Tornant a guanyar aquesta lliga. Si en Laporta l’hi fot calerada forta i amb moltíííííííííísima sort, el Barça guanya al cuer de la lliga, aquest cap de setmana campions de lliga.

 

Si existeix el Triangle de les Bermudes, tenim el Triangle de les Illes Blaugrana:

 

TenerifeMallorcaIrlanda (Des que visc a Irlanda que portem 2 lligues i 1 Champions)

 

P.S: Un s’aferra al que pot. Mentre hi ha vida hi ha esperança…

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

10 Responses to El Triangle de les Illes Blaugrana

 1. pere says:

  No et facis el malasang que aquesta és una història cíclica i que continuarà. Saps qui em vendria jo ara que encara pot donar diners? No t’ho dic que no et veig preparat en aquest moment.

  I a l’espera del miracle.

 2. JosepArnau says:

  Ja me l’imagino el que et vendries, doncs no seria pas tant mala idea. El que m’he deixat i no m’ho perdono pas, és l’Eto’o, a aquest si que el fotria fora! Ara el poso al post, el primer de la llista…

 3. Edu @l+q says:

  Jo no hi entenc de futbol, però si els jugadors haguessin fet la seva feina, no faria falta subornar a un altre equip per a guanyar la lliga…

  -crec jo…-

 4. JosepArnau says:

  Tens raó Edu. Evidentment la culpa la tenen els dropos del Barça.
  Es tant sols per agafar-se a el que es pugui i mirar de guanyar la lliga. El Barça no se la mereix, pero el Madrid encara menys.

 5. Mikel says:

  Com va dir l´imbecil del PAco Flores , por mucho que primes a un cojo no va a correr mas , per lo que el Mallorca per molt que el primis seguira sent el mallorca i el madrid a casa seva es dificil que el deixi sortir viu…pero l´esperança es l´ultim que es perd!!!

 6. Això sempre serà així; els jugadors sempre diran que el Barça és l’eqip de la seva vida, blablabla però després només van a pels calers.
  El diumenge si el Barça guanya la lliga tombem l’Spire!!

 7. Montse C. says:

  Aquest cop no sóc massa optimista tot i que l’esperança és l’últim que es perd. Situacions més difícils les hem superat. A GUANYAR COM SIGUI!!

  Per cert, el 3 de juliol el Barça m’entregarà la insígnia del club: 25 anys de sòcia. Un quart de segle ja!!!

 8. Montse C. says:

  Aquest cop no sóc massa optimista tot i que l’esperança és l’últim que es perd. Situacions més difícils les hem superat. A GUANYAR COM SIGUI!!

  Per cert, el 3 de juliol el Barça m’entregarà la insígnia del club: 25 anys de sòcia. Un quart de segle ja!!!

 9. Unmei says:

  Optimisme es el que cal, un bon miracle també… pero be, confiem una miqueteta en el Mallorca.

  si no no passa res..

  i si passa: TOTHOM A O’CONL.LETES!!!!!!

 10. El Triangle de les Bermudes nanu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *