Més que un Club.

Talment ho és, almenys ho ha estat per mi, molt mes que un club. El Club Natació Igualada ha estat tot una familia per a mi. A Igualada, he passat gran part de la meva vida cabussat en una piscina, nedant i nedant i despres amunt i avall amb una pilota tot jugant a Waterpolo. Des que estic a Irlanda que he deixat de banda les piscines, pero  de ben segur puc dir que me’n vaig endur uns records absolutament fantastics. L’entitat, inaugurada l’any 1934, esta apunt de celebrar el seu 75e anniversari. El CNI és un dels Clubs degans de la natació a Catalunya i una entitat amb pes especific a la ciutat.

Actualment amb uns 400 socis, mante diferentes seccions actives com ara les de natació, waterpolo, masters (els  veterans), pilota basca i excursionisme. Aquest 2009, a més, el club estrenera noves instalacions amb un complex esportiu que fara goig a la ciutat.

  

Des d’aquestes breus linies, el meu petit homenatge al Club Natació Igualada, moltes felicitats pels 75 anys i endavant a fer-ne 75 mes.

Web del CNI : http://www.cnigualada.cat/  

P.S : Caldria valorar moltissim mes la grandissima feina que petites entitats (i no tant petites), ja sigui esportives o d’altre caire, l’enorme feina i ben feta que fan pel país.

La piscina del Molí Nou, quasi, la meva segona casa…

 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Més que un Club.

  1. JosepArnau says:

    Doncs si, la veritat es que durant molts anys vaig estar jugant a waterpolo. No era tant bo com l’Estiarte, pero quasi, quasi, hehehehe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *