No ho oblidem.

Tal dia com avui, ara fa 100 anys, va neixer un dels 2 fundadors de McDonald’s (Richard "Dick" J. McDonald). Van ser 2 germans els prioners del que ara coneixem per aquest menjar rapid america el 1940 .  La historia de la creació i posterior repartiment de les franquicies es ben interessant.

 

Un menjar rapid que justament es de les pocs sectors (segurament que amb els de cobrador del frac), que actualment, no es que no destrossin llocs de treball, sino que en creen:

KFC 9,000 nous llocs de treball al UK

Subway 7,000 nous llocs de treball entre el UK i Irlanda.

McDonald’s obrira 1,000 nous fast food arreu.

Aquesta darrera empresa es de les poques en que les seves accions de borsa al 2008 no van baixar.

 Havent comentat el cantó positiu, no volia pas parlar massa d’aixo. Sinó, per altra banda, tot i que la crisi   recessió ens aboqui a mal-menjar molt més (jo crec que en la darrera cosa que hauriem de retallar costos es en teca). la crisi  recessió afecta a tothom, tot i que hi hagi crisi recesssió, no ens oblidem que hi ha gent que si aqui sotreguem alla encara els afecta molt mes.

 Com es el cas d’Africa i el molt trist cas de les criatures que, tot fugint de la fam, han perdut la vida en una pastera. Aqui encara podem menjar, alla, ni aixo.

No ho oblidem. Siusplau.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *