Cap a LITUANIA – LETONIA – ESTONIA.

Sincerament, crec que estic permanentment de vacances i entre viatge i viatge vaig a treballar. Ara mateix son les 11 del mati, dues hores mes de treball (en total n'hauran estat 4 avui) i cap a l'aeroport de nou. Viatge cap als paisos Baltics, en aquest cas Lituania , Letonia i Estonia. Aquest vespre aterrem amb un amic de la feina a Kaunas (Lituania), alli hi fem una nit i dema enfilem cap a Vilnius capital del mateix pais. De moment nomes tenim reservada la primera nit en aquesta ciutat pero segurament n'hi passarem una altra, dependra del panorama.

D'alli, tambe en transport public, farem via cap a Riga (Letonia) on tenim reservat un cotxe, ens patajerem la ciutat i el que podrem del pais. Un pic podem agafarem direccio a Tallin (Estonia), mirant de seguir la ruta pel mar Baltic i anant fent paradetes. Una setmana intensa i que es mirara d'aprofitar al maxim, en tornar ja se sabran els resultats de les eleccions nacionals del pais, tant de bo sigui un pas mes cap a la llibertat. Recordeu que cal anar a votar, jo no podre pero espanyolistes i demes purria no es quedaran pas a casa.

Be, duarnt els proxims dies em trobareu per aqui (no crec que pugui escriure cap post fins la tornada).

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Cap a LITUANIA – LETONIA – ESTONIA.

 1. Unmei says:

  Bon viatge!!!!!!

  Eis envians algun sms per dir q tot va be!! 😉

  I aneu amb compte amb els estranys (sobretot les noies!! :p )

 2. Dessmond says:

  A Kaunas ens coneixen molt bé els catalans, gràcies a la Catweek (www.catweek.cat). Llàstima que hi sigueu tan poc. Us podria haver recomanat uns quants llocs, que pel fet de ser catalans, us haguessin tractat molt bé.
  Cada dia som més a prop d’allò que va dir en Francesc Pujols: algun dia els catalans quan anem pel món ho tindrem tot pagat.

 3. deric says:

  Un altre cop de viatge??? És que no pares!!!!

 4. Montse C. says:

  “Tiu”, Vius més bé que els polítics!!!!
  Passeu-vos-ho molt bé i aprofiteu el temps tant com pogueu.
  Quina enveja em feu!!! “Mecasunlolla”

  A disfrutar!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *