Des de Vilnius (Lituania)

Un post rapid des de Vilnius. Be, confirmar que tot esta anant sobre la marxa. Vam arribar dijous a Kaunas, vam fer una visita per la ciutat, alguna copa i cap a fer nones. L'endema vam acabar de visitar la ciutat i vora el migdia feiem via cap a Vilnius. D'aqui es on escric, una ciutat bastant mes abanc,ada que no pas Kaunas la qual poca renovacio ha fet.

El paisatge m'ha sopres agradablement, potser es per la tardor que ho pinta tot amb multitud de colors. Com de costum pocs turistes i m'ha sorpres el poc coneixement d'angles de bastants dels llocs on hem anat, no deuen ser pas zones massa turistiques.

Ja hem comprat el bitllet del bus per anar dema a primera hora cap a Riga, son 4 hores i escaig de bus, menys mal que alla lloguem un cotxe i fins dimecres farem Riga, Tallin i el que poguem d'entremig.

Be, salutacions i us penjo una foto extreta d'internet des de la vora d'om som. Fins la propera, si puc ja des de Letonia o Estonia.

P.S: No vaig enrecordar-me de dir que ja tinc el proper viatge preparat, en quinze dies me'n vaig cap a Portugal (del 11 al 14 de novembre) arribant a Lisboa i tornant des de Porto. Qui vulgui venir ja ho sap.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

7 Responses to Des de Vilnius (Lituania)

 1. Josep, fill meu, no et fotis en lios que tu ets un especialista!! A veure en quina comissaria acabes aquesta vegada!!!

 2. JosepArnau says:

  De moment encara no he estat mai a cap comiseria a no ser que sigui per fer-me el pasaport dels nostres veins espanyols. Tot i que ahir vam fer un “sin pa”…

  Calers? Tenim un oncle que es diu Ryan i que vola, el qual fa molt bons preus… avui en dia qui no viatja es perque no vol.

 3. Dessmond says:

  Kaunas si que ha fet renovació. El que passa és que Vílnius gaudeix de l’efecte capitalitat. Una cosa que els catalans sabem de que va aquesta història…

 4. Montse C. says:

  Aquesta foto és d’internet???? Ui, ui, ui…..
  No estaran enganxant adhesius CAT per Igualada???
  😀

  Passa-t’ho bé. Per cert, quin temps fa?

 5. JosepArnau says:

  Ja arribat a Riga, tot esta anant sobre la marxa, aixo si, molt de fred i neu i tot, ja ho explicare en el proper post.

 6. Unmei says:

  Que be Joseeep!! Ja espero la cronica detallada a la tornada!! 😀

  I ara a Portugaaaal??? Uf estas ben boig, pero em fas una enveja…

  Jo lo maxim q fare sera marxar a Kilkenny amb la Kassia, ja ho tenim planificat.. i esta a menys de 2 hores de dublin en bus… :p

 7. JosepArnau says:

  Al final veurem el Chelsea a Riga, acabem de tornar de Tallin i avui farem la ultima nit aqui, dijous des de la feina en faig 5 centims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *