Compte amb les eleccions i a votar.

S’ acosten les eleccions i no puc votar, en aquest cas ha estat per canvi de domicili i no haver dit res als nostres veins egjpanyols. I mira que en son d’importants aquestes eleccions… Em comentava aquest cap de setmana un amic amb bons contactes a dins d’un dels partits catalans que l’endema de les eleccions, es a dir el dia 2, ja esta tot dat i beneit: Tindrem socioverguenza (Sociates + cYu) amb ERC de cap de l’oposicio.

Personalment i ho he dit moltes, em fan molta mes por els sociates que el PP, el resultat es el mateix, tot i que uns et diuen les coses clares i els altres ho fan d’amagat.

Per altra banda, el Partido Popular ho ha dit varies vegades, com que ells no tenen res a pelar, el seu candidat a les eleccions nacionals catalanes es l’Arturo (sic). Que son ben afins i tenen interessos comuns, ho diuen les xifres que ens ha mostrat l’escriptor Victor Alexandre:

"Les afinitats entre Convergència i Unió i el Partit Popular són moltes, com ho demostra la coincidència de vot d’ambdós partits en el Congrés espanyol i en el Parlament de Catalunya. Al Congrés espanyol, en el període 1996-2000, CiU i PP van votar junts el 94’7% de les lleis, i en el període 2000-2004 un 83’4%. Pel que fa al Parlament de Catalunya, en el període 2000-2003, la coincidència va arribar al 97’22%."

No podre votar pero encoratjo a tothom a que voti, ens hi juguem molt en aquest pais com per anar jugant amb foc. COMPTE amb les eleccions i a votar.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to Compte amb les eleccions i a votar.

 1. Montse C. says:

  És una autèntica llàstima que bons catalans com tu no puguin anar a votar perquè aquests vots faran falta pel bé del nostre país.
  Sobre el que comentes també et puc confirmar que CIU no pactarà amb el PP, l’anterior pacte li va fer perdre molts vots i per tant, no ho faran. El que realment em fa por és que ERC entregui Catalunya a Madrid, com ja ho ha fet en una altra ocasió. Espero que pel bé del nostre país, pactin els dos partits nacionalistes catalans CIU + ERC o que vagin fent pactes entre ells.

 2. Unmei says:

  A mi tambe en sap greu no poder votar aquest any… pero be, es lo q te estar a l’exili, no? :p 😉

  Per cert… bon viatge!! Suposo q et veig dema, pero igualment bon viatge!!! 😀

 3. JosepArnau says:

  Ai senyor que patirem amb aquest pais… sigui com sigui cal anar a votar.

  Gracies Unmei, d’aqui a 4 hores cap alla!

 4. GPO 1916 says:

  Es que ho deixeu tot per l’últim dia sempre!
  Sociatas + CIU? Catalunya adéu-siau.
  Records als letons, fins a la tornada.

 5. Marc Corbera says:

  Les eleccions han decidit. El pacte CIU-PP és impossible, el tripartit es pot repetir, CIU guanya, ERC perd pocs vots, la sociovergència repeteix, i “el partido de la ciudadania” aconsegueix 3 escons.

  Pobra Catalunya!!!

  En fi, salut!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *