La situacio surrealista del Barça.

Fa uns dies ho parlava amb un amic cule, actualment el Barça es el millor equip d’Europa i probablement del mon, pero ens encanta complicar-nos la vida, mai en tenim prou. Els del Barça som gent de patir, en aquest cas ni tant sols sent campions d’Europa podem gairebe gaudir.

La veritat es que fa un parell de dies en llegir el que ha succeit i que s’hagi de tornar a convocar eleccions, hem va deixar de pedra. Em treu de polleguera veure que gent sense cap tipus d’escrupols ni estima pel nostre club, actuin d’aquesta manera envers el club. Sera per ganes de protagonisme? Sera per interessos amagats? Sigui com sigui, l’unic que fa es fer mal al Barça. Si algu coneix els personatges en questio, que els digui de la meva part (com a soci del Barça tambe), que els hauria de caure la cara de vergonya.
Podran tenir tota la rao del mon en quant a la llei a la ma, pero personalment ho considero totalment innecessari i sobrer. L’unic que han aconseguit, a banda dels seus propis beneficis personals…, es fer mal al Barcelona i a la seva imatge. El millor que podrien fer, si realment els importa el club, es donar-se de baixa com a socis.

Malgrat les ganes de fer la punyeta d’aquests senyors, espero i desitjo que la directiva d’en Laporta torni a arrassar a les properes eleccions del setembre, si estic a Catalunya de ben segur tindra el meu vot com ja vaig fer en les anteriors eleccions. A en Jan nomes l’hi retrec el fet d’haver col-locat a la junta directiva un membre franquista que controla mitja ciutat de Barcelona, a banda d’alguna coseta mes. Per la resta, una feina excel-lent, sobretot en el vessant de recuperrar la catalanitat del club ( cosa que en els darrers 20 i escaig anys havia desaparegut) i tambe, evidentment pel que fa al tema esportiu.

Endavant amb el Barça, endavant amb en Laporta. Endarrera els poca-vergonyes que entorpeixen el funcionament del nostre club.
Sigui com sigui, Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to La situacio surrealista del Barça.

  1. Unmei says:

    I Visca el Barça!! I Visca Catalunya!!!!

    😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *