2 ANYS DE BLOC, 2 ANYS DE MOSAICS I VIATGE.

Justament avui fa 2 anys que iniciava aquest bloc. Fent repas a aquests darrers dos anys, crec que han estat els dos millors anys de la meva vida, sobretot des que vaig emprendre el viatge cap a Dublin fa vora un any i mig. Dos anys genials, que m'han permes coneixer gent i llocs encara mes genials. He conegut en persona alguns blocaires com la Unmei, en Sir Temple bar, en Giorgio Grappa, en Sergi i l'Eva… tambe he anat fent viatge a costat de molts d'altres blocs tot fent-nos visites i companyia mutuament (no us anomeno un per un perque no em vull deixar a ningu, tanmateix petonets i una forta abraçada a tots i totes). Pel que fa a la vida a Dublin de fa quasi un any i mig, ho definiria com una experiencia fantastica coneixent gent collonuda, diuen que una imatge val mes que mil paraules, ho faig amb una foto (Sergi ets collonut, ja saps que sense tu no hagues estat possible, i no em refereixo pas a la fotografia, tot i que tambe) :

Per mi la vida es un viatge, un viatge on passes etapes millors i pijtors, un viatge que fas i vas compartint amb nous amics i d'altres que deixes pel cami, un viatge el qual cal gaudir tant com podem. Viatge com els que he anat fent des que he obert el bloc, fent repas, jo mateix m'he quedat de pedra. Vaig començar anant cap a Turquia i Bulgaria, al cap d'uns mesos vaig deixar Catalonia per instalar-me a Dublin. Al cap de poc vaig fer la visita cap a Belgica (Brugges i Brussel-les) i Holanda. He fet unes quantes visites al Nord d'Irlanda (crec que els Britanics n'hi diuen Irlanda del Nord) i tambe per per varies zones de l'illa (d'aqui a poc vaig cap a Cork). A l'agost passat vaig estar a Praga i Budapest, dues ciutats fantastiques. Poc cansat de viatjar, vaig fer via cap a Alemanya i Polonia tot coineixent un xic Berlin i Hamburg, i de Polonia, Cracovia, Wroklaw i Aushciwtz. Despres vaig estar un mes a Catalunya durant el Nadal per tornar a Dublin a finals de gener. Al cap d'uns mesos vam marxar a passar uns dies a Copenaghen amb La Noemi i en Ferran. El darrer va ser cap a Austria, tot volant cap a Salzburg, tenint com l'allotjament per tots els dies a la capital d'Eslovaquia, anant tambe cap a Viena, seguint tot d'altres poblets i Mathausen i fins i tot fent una escapadeta cap a la capital d'Hungria. I finalment aquest post que l'hauria d'haver escrit des de Jerusalem tot anant a Israel i Palestina (vaig haver de canviar el vol per a d'aqui a un mes degut a la situacio de la zona) , tot i que abans passare per França i Monaco per a veure la final de la Supercopa d'Europa pel Barça.

Entremig dels viatges (el dia 25 d'Octubre del 2004) vaig deixar de fumar i no hi he tornat pas. 2 anys han donat per moltes coses, sobretot han estat plens d'alegries (personals i col-lectives) i alguna tristesa tambe. Be, ja me'n rotllo massa. Acabo agraint a tothom qui al llarg dels dos anys ha passat pel bloc, a tothom qui hem compartit les alegries i les tristeses ja sigui al bloc com tambe personalment. Moltes gracies a tots i totes, si seguiu passant, la porta restara oberta, sereu sempre benvinguts.

Acabo amb el petit poema escrit per un servidor, es el que encapçala el bloc cada cop que hi entreu:

Obrint els ulls clucs observo:

Tresors amagats, ignorats.

Recupero el que perdré.

Eternitzem els somriures.

Si n'és de bell viure!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

10 Responses to 2 ANYS DE BLOC, 2 ANYS DE MOSAICS I VIATGE.

 1. aina says:

  realment ja no recordava massa que quan et vaig “conèixer” encara estaves per Catalunya 🙂 m’alegra molt saber que tot et va tan bé, i que segueixi així i millorant, i me n’alegro molt que encara estiguis per aquí: perquè amb tants abandonaments veig que encara hi ha una de les primeres persones que em va comentar el meu primer post…

  abraçades!!

 2. Moltes felicitats pels dos anys!!

 3. JosepArnau says:

  Aina, la veritat es que si que no en queden massa d’aquella tongada. Moltes merces.

  Gracies Sir, tu vas pel mateix cami tambe.

 4. itacat says:

  FELICITATS! De bon rotllo, però ets el cul d’en Jaumet…jajaja 😉 no pares quiet! Està molt bé això de viatjar…aprofita cada ocasió que tinguis per conèixer nous llocs!

 5. frederic says:

  Carai quants viatges en 2 anys!!!
  I moltes Felicitats pel blog!

 6. JosepArnau says:

  Gracies als dos Itacat i Frederic!

 7. manel says:

  Per molts anys més

 8. sergi says:

  tot i que es un comentari sobat, no em puc estar de felicitar-te…. pero no pas pels dos anys del bloc (que tambe) sino per la teva manera d’entendre la vida, i compartir-ho despres amb nosaltres!
  Un privilegi, nen!
  Salut i republica!!

 9. JosepArnau says:

  Moltes merces Manel.

  Sergi, el privilegi es meu!
  A seguir donant guerra!

  Salut i llibertat.

 10. Unmei says:

  Uooooooooooooo Joseeeeep!!!!!!!
  Qui ho havia de dir eh??????
  Com es passa el temps al costat del bloc!!!
  La veritat es que crec que el bloc es mes que simplement un diari… si no que es un lloc per donar-te a coneixer, per coneixer, per compartir, per opinar, per gaudir, per plorar… en fi… per viure-hi!!!

  Felicitaaaaaaaats!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *