Incendis, no gràcies!

Galicia Espero que aquesta imatge faci recapacitar a més d’un que en els propers dies, mesos o anys se li passi pel cap fer alguna bogeria i crear algun incendi fent de piroman desesperat. Aquesta imatge en concret és de Galicia, dels darrers incendis que hi han hagut fins fa poc.  Però perfectament podria ser d’alguna part de les terres catalanes, ja sigui dels incendis de l’any passat, d’aquest any o de qualsevol altre.

[@more@]

Pel que es veu només un 10% dels incendis són deguts a causes naturals, és a dir llampecs i altres derivats. Per tant la resta, un 90% són per culpa d’improdències humanes (burilles de cigarretes mal apagades, vidres llençats al bosc, focs de camp improcedents,…) o senzillament per culpa de renegats PIROMANS.

Recordo els incendis que varen succeir a Montserrat fa cosa de més de quinze anys i veure pintades a les parets amb "Quemaremos Cataluña!". Això és molt trist però és així, hi ha gent que per ressentiment, per odi o senzillament perquè a rebut una bona paga decideix calar foc a una natura envejable que feia anys i anys que estava present entre nosaltres.

Prego a tothom que se li pugui passar pel cap calar foc per qualsevol motiu, que siusplau s’ho repensi i en tot cas si tanta adoració té al foc, que es ruixi a ell/a mateix/a amb gasolina i ja pot fer-se foc a si mateix.

Si més no a tot aquell que se’l enxampi fent-ho, com deien en una cançó els de Sau, que els hi tallin les mans! 

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *