Barça: D’Holanda a la samba?

Larsson - Belletti - Deco - Giuly - Sylvinho! 

Què en penseu d’aquest nou Barça 2004 -2005 ? Jo crec que té bona pinta, sobretot després del darrer fitxatxe del defensa Edmilson. Ara que si poguéssim fitxar l’Eto’o, ja seria la cirereta del pastís, collonut vaja. Jo segueixo insistint que necessitem (des de fa MOLT temps) un davanter centre que s’inventi els gols, és a dir que tregui or de sota les pedres. Ho podria fer el nou fitxatxe, en Larsson, però com a molt ens durarà una temporada més o dues. Per tant és evident que necessitem un davanter centre que et garanteixi de 20 a 25 gols. Aquests podrien ser tant l’Eto’o com en Cissé.

Pel que fa al tema del missatge, sembla ser que fa ben poc teniem un Barça holanditzat i ara sembla que haurem de ballar al compàs de la samba.

[@more@]

El que hauríem de pensar és si amb tants brasilers junts no s’esbararà el galliner, tots coneixem alguns dels brasilers que han jugat recentment amb el Barça i les ganes de gresca que duen a sobre. Per no parlar evidentment de les fugides, semblants a la d’Egipte, que hem hagut de patir, com és el cas d’en Ronaldo.

Malgrat tot confio en aquest equip, si bé un nou nou molt millor i sobretot amb aquesta junta directiva, que comparada amb les anteriors, no hi ha ni punt de comparació, un 10.

Esperem que ballem ben a gust al compàs de la samba, amb els nous brasilers.

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *