Fins quan haurem d’aguantar aquesta vergonya?

El govern espanyol (pagat per nosaltres també) ha aconseguit privar Catalunya de selecció nacional d’hoquei patins (vaja de totes les modalitats de patinatge) de manera bruta, il-legal i traïdora. Han fet tot el que han tingut a l’abast de la mà i més per a que el desig del 80% del Parlament del poble català se’n anés a norris per culpa de la seva fòbia als catalans.

He seguit tot el procés intensament ja que sóc d’una ciutat que és una de les capitals Mundials de l’hoquei. Veient el seguit de manipulacions que han hagut de fer els polítics espanyols PPSOE i IU (PSC inclòs!!!!), la premsa espanyola i part de la catalana amagant informació o amb editorials vergonyosos.

Portem quasi 300 anys empressonats a l’Estat espanyol, que al llarg del temps segueix maltractant-nos, espoliant-nos amb un dèficit fiscal cada cop més inviable que acabarà ofegant del tot la supervivència de Catalunya. Dia rere dia veiem com el govern espanyol ja sigui de dretes o de no tant dretes PPSOE són el mateix i IU darrerament ja no sap ni el que fer i s’enganxa al discurs del PSOE, ens en fa alguna, i nosaltres els catalans DE BRAÇOS CREUATS.

Visc en un Estat que m’odia, que si pogués desitjaria que la meva cultura i llengua ja hagués desaparegut fa anys. PP i PSOE tot i el suposat tarannà són EXACTAMENT el mateix, no hi ha dioferències envers Catalunya i els catalans.

Em fa vergonya a aquestes alçades haver de dur encara un passaport que no és el meu, un DNI imposat, d’un país que em maltracta continuament. Encara me’n fa més veure el pasotisme del poble català. Ja som un poble sense dignitat, només ens queda un pas: la desaparició. Què més ens hauràn de fer per aconseguir la  INDEPENDÈNCIA ?????????????????????????  

Per a més informació www.RADIOCATALUNYA.CA

 

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

One Response to Fins quan haurem d’aguantar aquesta vergonya?

  1. Frik says:

    Jo no em crec un passota, però si que crec fermament una cosa: Estem abogats a la desaparició, entre la pressió exterior i la interior exercida cada dia mab més força per els botiflers, els sudamericans que relament creuen que están a “L’España Castellana” i els immigrants i fills d’aquests desagraïts…cada cop en quedem menys que estimem la terra, Catalunya amb les seva llengua, tradicions i arrels….estem desbocats a la perdició, 300 anys de lluita i finalment ens vencerem “nosaltres mateixos”!
    Després de tot el que ens han fet encara tenen els collons de dir que som victimistes i insolidaris!
    Si ells recorren a l’insult, jo crec que també ho puc fer:Malparits, Fills de…!Béw que imperi el seny…deixem-ho estar…Això ens passa per haver sigut massa bons durant la transició…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *