La rifa de Nadal

Com cada any la loteria de nadal conviu diàriament entre nosaltres, en la majoria de comerços en tenen i la nostra economia en pateix les conseqüències. L’any passat en no rebre ni un sol reintegrament vaig dir-me "l’any que ve no hi jugarás ni un ral", doncs precisament m’ha succeït tot el contrari, m’he gastat una morterada.Vaja tampoc és tant però vist el que em volia gastar és força la quantitat. Uns 70 Euros, però clar la loteria de Nadal és un parany en el qual hi creiem tots o quasi tots de 4 grapes.

M’explico: resulta que vas amb la intenció de comprar el mínim nombre de números per tal de gastar-m’hi ben poc ja que mai em toca res. Però ara et surt un i et diu, escolta que ens en anem uns dies a Cuenca, portarem loteria, vols que te’n portem? Ja no pots dir que no i l’has d’acceptar, ja que penses: i si toca?? Així continuament amb la gent que te’n vol vendre, t’assalten dient-he I si toca? N’has d’acabar comprant. On vas a fer el cafè, evidentment també en ven i esclar i si toca? Et diuen que se’n van a Sort i evidentment i si toca?

La rifa de Nadal és una greu trampa per part del venedors, ja que t’amenaçen amb les conseqüències negatives que podrien passar en el cas que no els en compris.

Cada any es repeteix la mateixa litúrgia dels dècims i participacions, intercanvi de números…fins que arriba el dia del sorteig de la Grossa i el repartiment de milions, aquest any com diem quan comença una nova temporada amb el Barça, cal pensar: Aquest any si! ja que: i si toca? Aquest any el dia 22 milionari.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to La rifa de Nadal

 1. Frik says:

  Sí noi..però iq ue farien els vailets que volen anar de viatge de fi de curs sense la loteria?

 2. JosepArnau says:

  Si és veritat, però això encara em toca més la moral, ja que compres un número per 3 Euros i només en jugués 2 si hi arriva.

  A veure si ens fem rics el proper 22.

 3. Vicenç says:

  Gracias por tu asiduidad y estimulantes comentarios. Mi mayor desilusión fué la prohibición, en mis años de estudiante, y la persecución constante de nuestra lengua y nuestras costumbres por parte del régimen fascista que sufrí. Es mi mayor vergüenza no saber escribir correctamente nuestra querida lengua, pero lo que mas admiro es como vosotros podeis defenderla al igual que lo hacen mis hijos y nietos que sereis los que la defendais ante el acoso histórico que no cesa. En cuanto a la lotería, haz como yo digo el día 26, salud que no falte. Reb una abraçada del teu jubilat CATALA I DEL BARÇA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *