D’aqui a una setmana cap a Belgica.

M'en vaig cap a Belgica. D'aqui a una setmaneta estare a Belgica, concretament a Brusseles i a Bruges, tot passant quatre dies de relax (o no). Abans d'ahir vaig acabar de comprar els bitllets d'avio cap a Brusseles, la pega es que l'avio s'enlaira a les 6:15 del mati, cosa que vol dir que haure de matinar bastant. Fa una estona (en porto bastanta batallant-hi) he acabat d'arranjar l'acomodacio, les dues nits d'HOTEL a Brusseles i una a Bruges. Sembla que m'he tornat boig i he tirat la casa per la finestra (tampoc no n'hi ha per tant).

Aqui podeu veure unes imatges de l'Hotel de Bruges i aqui el web de l'Hotel de Brusseles. L'estiu passat en comptes d'anar a Turquia i a Bulgaria, l'alternativa era Brusseles i l'Hotel escollit era aquest mateix. En descobrir-lo em vaig quedar de pedra. Ja us explicare com es. Un Hotel museu d'art.

La companyia que treballo esta situada a tot just 10 minuts de l'aeroport, a mes a mes Dublin un dels aventatges que te es que et permet trobar vols a bon preu quasi a tot arreu. Fa tres anys vaig viatjar per Escocia, Pais de Gal-les, Anglaterra (evidentment cap a Londres tambe) i El Nord de l'Illa, encara sota ocupacio Britanica. Aquest cop mirare de viatjar cap al continent, tot i que tambe mirarnt de coneixer mes l'illa en la que visc.

Els que hagueu estat per Belgica, s'accepten consells sense cap tipus de problemes.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to D’aqui a una setmana cap a Belgica.

  1. isnel says:

    M’encanta i m’embadaleix la teva alegria, la teva il·lusió, els teus preparatius, els teus detalls… Ostres, JosepArnau, vés, passa-t’ho bé, viu, mira… però torna i explica-ho (amb fotos!!!).
    No et puc dir res de res, jo: no hi estat mai 😕

  2. Frederic says:

    Jo sí que he estat, Belgica és maco però no té gaire gran cosa a veure, és més que res per viure-la. Brusseles en dos, tres dies la veus la mar de bé i Brugges és fantàstica, té molt d’encant, no per monuments, sinó per tota la ciutat plena d’història amb una plaça central magnífica, és per perdre-s’hi pels seus carrers i racons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *