Internet

Darrerament veig que moltes de les ultimes coses que he fet, les he aconseguit gracies a internet. Vaig venir a Dublin comprant un vol per la xarxa, les dues primeres setmanes em vaig allotjar a casa d’un amic londinenc, amb el qual els 3 darrers anys nomes havia tingut contacte via correu electronic. Vaig trobar el pis on visc a Dublin des de l’ordinador (o un dels que tinc pel costat) on estic ara. Vaig trobar la feina on estic treballant enviant el curriculum per internet. D’aqui a 4 dies me’n vaig de vacances i tots els passos els he fet per internet: Comprar bitllets d’avions, reserves hotels,…He estudiat per internet, de musica prouta que en vaig descarregar mentre era a Igualada, i fins i tot he fet alguns amics en persona i tot (sobretot aqui a Dublin i gent collonuda del web www.racocatala.com ).

Evidentment tambe faig vida fora de la xarxa, vaja ultimament treballar massa i prou, pero em quedo bodabadat amb les enormes possiblitats que et proporciona la xarxa. Fa quasi un any que passejo per la xarxa amb aquest weblog, amb petits alts i baixos. Ara potser no escric tant sovint com abans, pero el cami segueix, navegant,…

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to Internet

 1. isnel says:

  Jo encara sóc de les que pago l’autopista per la cabina amb un senyor o senyora que et diuen “bon dia”. I, fent-ho així, em van copiar la tarja en aquella malaurada estafa del peatge de Granollers a l’AP-7. Potser sí que són millors les màquines, de vegades, però no baixis la guàrdia!
  I continua navegant per aquesta weblog amb aquesta gràcia i aquesta simpatia.
  Au, ja ho he dit.
  😉

 2. Rap says:

  Encara recordo quan anys enrera hi havia molta gent que deia que Internet no tenia futur i que no servia per res… i tal com comentes s’ha anat convertit en un element quotidià en les nostres vides, i fins i tot, imprescindible per realitzar algunes gestions.

 3. Frederic says:

  Tu navega, navega, no vull que perdem el contacte, així quan anem a Dublin l’Isnel i jo tindrem casa on allotjar-nos (però quin morro que tinc!)

 4. Sergi says:

  Certament lo de internet esta resultant el medi de comunicacio més important…
  Les companyies telefoniques deixaran de guanyar diners amb els telefons fixes perque les trucades sortirant gratis per la xarxa…
  D’aqui poc es podra fer mitja jornada des de casa, currant a traves de internet….
  I si, de fet tens mes contacte ara amb la gent que no pas avans… Mail, Messenger…
  Benvinguts al Segle 21!
  Per cert, estic preparant una web que potser em podras ajudar….es una web centrada en posar en contacte els catalans que hi ha a dublin…. ja t’informare!
  Siau!
  Search!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *