CELTIC: You’ll Never Walk Alone.

De futbol tinc 3 samarretes: La del Barça (evidentment), la de la seleccio catalana (evidentment tambe, no sera pas la dels veins espanyols o francesos) i la del Celtic de Glasgow (comprada fa un mes a Dublin per 10 Euros, com la del Barça fa 3 anys tambe a Dublin). Doncs be, si fa una setmana escrivia feliç com a recent campio de lliga pel Barça, avui el meu segon equip a perdut la lliga. A les 2 del migdia havia quedat per anar al pub a veure el partit del Celtic de Glasgow. Duia posada la samarreta del Celtic i l’ambient era impressionant. Tothom cantava, tothom duia la samarreta, la pell de gallina.

El Celtic havia de fer el mateix resultat que el Glasgow Rangers (per qui no sapiga de que va el tema, son enemics totals, com el Barça i el Madrid), o be millor resultat i hagues quedat campio. Tot anava sobre la marxa ja que tot el partit el Celtic anava guanyant, pero he vist com en nomes 3 minuts un equip perdia tota una lliga que tenia guanyada. Primer l’hi han empatat el partit i despres ha acabat perdent, aixo quan tant sols quedaven tres minuts per acabar el partit. Al final, llagrimes i molta, molta decepecio. A veure si la setmana que ve el Barça escoces, guanya la Cup escocesa i fotem el Rangers. En tot cas encara queda el Liverpool dimecres. Si el Barça es mes que un club, el Celtic no es queda pas curt.

You’ll Never Walk Alone
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don’t be afraid of the dark,
At the end of a storm, there’s a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown…

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you’ll never walk alone,
You’ll never walk alone…

Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you’ll never walk alone,
You’ll never walk alone…

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

5 Responses to CELTIC: You’ll Never Walk Alone.

 1. isnel says:

  Oh! Sí que ho sento…

 2. Cyric says:

  per què eixa aficio pel celtic? per amor a irlanda? (pregunte…)

 3. Rap says:

  Llàstima això del Celtic, la veritat és que es nota que ells també ho viuen amb intensitat, recordo que quan es van enfrontar amb el Barça a l’UEFA veia molta gent pel carrer amb la samarreta del Celtic, i no estic parlant precisament dels carrers de Barcelona, sinó de Palafrugell i Girona.

  Per cert, jo també tinc una samarreta del Barça (haviat potser dos, ja que m’agradaria tenir la del centenari)i una de la selecció.

 4. boira says:

  Jo ho sento molt….he vist que ho deien per les notícies, i és cert, hi havia molta gent que es veia com molt segura de la victòria, i que van tenir una decepció…però tu tranquil, un altre temporada serà! Ànims…

 5. JosepArnau says:

  Es del liverpool (actual campio d’Europa) pero tambe el fan servir els seguidors del Celtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *