Ara, cap a Portugal.

Dema de bon mati faig un altre viatget. Per quatre dies me'n vaig a descobrir el que pugui de Portugal. Es un pais ben proper a casa nostra pero que no hi pensem pas massa. En els meus inicis de viatjer, preparava el viatge amb molt de temps, tots els detalls, que no s'escapes res. Dies abans els nervis s'acumulaven a l'estomac i fins i tot ja no era pas facil dormir. Ara, s'ha convertit quasi en una rutina, fins i tot en el post abans de marxar cap als paisos baltics deia que estic permanentment de vacances i entre viatge i viatge vaig a treballar. Ara ja no preparo gran cosa, en aquest cas el mal de cap que tindre a l'aeroport amb la pasta de dents, xampu, desodorant i derivats, no vull facturar la maleteta i veurem amb quina em surten amb la nova normativa.

Be, en unes horetes estare cami de l'aeroport i a les deu del mati ja estare per terres luses. Sino es dema, un dia d'aquests, abans de tornar cap a Irlanda procurare fer una conexio a internet i treure el cap. Dimarts a la nit hem torneu a tenir per Dublin i dimecres altra volta treballant.

Salut Laughing

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ara, cap a Portugal.

 1. Montse C. says:

  El mal de cap seré jo el dia que hagi de viatjar una altra vegada perquè com bé saps, sempre vaig molt carregada amb tot: menjar, roba, etc.
  Encara me’n recordo el dia que casualment ens vàrem trobar a l’aeroport de Cork: allò va ser un miracle!! Si no arriba a ser per tu, possiblement hagués tingut de deixar la meitat de bosses a l’aeroport perquè encara ara no entenc com anava tan carregada.
  Que tinguis bon viatge i recorda, intenta anar a Sintra.

 2. JosepArnau says:

  Hola Montse,

  Hi tant si me’n recordo de l’aeroport, fins i tot pensava que et detenien per contraban de productes irlandesos, hehehhehe

  O dema o dema passat anire a Sintra, mirare d’explicar-ho, a veure si tinc temps de fer un bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *