2-N Eleccions al món.Bush vs Kerry.

S’acosten les eleccions al país que ell solet, controla la resta del món. Podríem dir que són una espècie d’eleccions mundials, però només hi tenen dret a vot els americans. Tot i que si pogués votar la resta del món els resultats serien de ben segur ben diferents. De fet sóc de la opinió que tot el món hauríem de poder-hi votar, ja que moltes de les decisions que pren el president d’aquell país ens afecten a tots. Volíem globalització doncs això si que ho és.

Qui més qui menys, ha seguit, està seguint el transcurs d’aquestes eleccions o en seguirà els resultats. Jo l’estic seguint bastant fil per randa, sobretot els tres debats que van protagonitzar Bush i Kerry, els quals hem van fer adonar que no és gaire la diferència entre els dos. Tot i que espero que si surt en Kerry, no faci la mateixa política internacional, amb la caça de bruixes i la caça de l’"or negre", altrament anomenat petroli. 

Actualment i encara que sembli mentida, hi ha tres candidats per disputar-se les regnes del país i un lloc a la Casa Blanca: George W. Bush, John Kerry i Ralph Nader.
Encara que la gent d’Amèrica estigui dividida entre els seguidors de Bush i els de Kerry, i existeixi aquest bipartidisme que a mi tant poc m’agrada.

Amèrica està ben bé subdividida entre Kerry i Bush. Desgraciadament, el paper de “president protector del terrorisme” li fa guanyar (o conservar) molts punts a Bush i li podria donar serioses possibilitats de victòria. De fet, és necessari (o força útil) que Kerry torni als americans la sensació de seguretat de la qual, Bush, amb sàdiques maniobres, va assegurar als americans: “l’únic garant de la seguretat a Amèrica sóc jo: no oblideu mai de tenir por del terrorisme, l’amenaça global!”.

El resultat és ben incert, tot i que sembla que ho té més a la vora en Bush ja que així ho indiquen les enquestes.

Les eleccions són el proper 2 de Novembre, veurem què hi apareix de l’interior de les nines russes com les que poso a la imatge. Durant els propers anys comprovarem si els americans han decidit bé o no, jo tot i que si fa no fa, no hi veig gran diferència (en moltes qüestions pensen exactament el mateix), ja que ja hem vist de què és capaç en Bush, ara prefereixo veure què pot fer en Kerry. I si guanyés el tercer en discòrdia tampoc no em semblaria pas malament.

Nines d'imbricació de bedolls pintades de mà tradicionals, conegudes en rus com 'matryoshka'

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *