1 any sense fumar.

Ves per on, avui no sabia sobre que escriure, vinga donar voltes i mes voltes i finalment, fent un cop d’ull al calendari, he vist que estic d’aniversari.

1 any sense fumar.

La veritat es que estic en un dels millors paisos per a deixar de fumar. Primerament perque un paquet de cigarretes deu costar a la vora dels 8 Euros (perdoneu-me la ignorancia pero no ho se amb exactitud, ja que no en compro) i el segon motiu; arreu es prohibit fumar. Ni restaurants, ni pubs, ni a les empreses, enlloc es pot fumar.

1 any sense fumar i ja no recordo ni que havia estat fumador, aixo que ho havia estat per una bona pila d’anys.

Des d’aquestes modestes linies animo a tothom qui encara sigui fumador/a a deixar de ser-ho. Amb tota certesa puc afirmar que val molt la pena.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

4 Responses to 1 any sense fumar.

 1. gemminola says:

  Precisament avui he escrit un post parlant de la criminalització dels fumadors… De veritat celebro qe ho hagis deixat.

  Suposo que es dir-se un dia, ho deixo i punt-simplement…jo de moment, disfruto fumant, intento ser respectuosa amb els altres i evito fumar on hi hagi gent que no en té l´habit i més encara si ho han deixat, una altra cosa es que ells s´acostin a mi mentre fumo, senyal que no els molesta… No sé noiet, trencar amb una droga tant adictiva és tot un repte, del que jo de moment no em veig preparada, potser sóc fràgil, o massa viciada… :S Però tot i aixi, i sabent la merda que em foto pels cos, em fot que ens criminalitzin als que fumem, com si fóssim dels pitjors èssers mai nascuts i els culpables de tot…

 2. Perejoan says:

  Felicitats, Josep Arnau!!! Ara ja podràs pujar al Pedraforca! XD

 3. Altis says:

  Felicitats, a partir d’avui, i segons la classe mèdica, ets un exfumador.

 4. ImmaS says:

  Quina sort! Ja deuria de tindret com a exemple!
  Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *