Un any de bitacola

Divendres passat va fer un any que vaig iniciar la bitacola. Ho vaig recordar pero no vaig poder escriure perque estava a Belfast. Ha estat un any de canvis, de bones companyies, fent cami amb bona gent. Curiosos, indecisos, escriptores, jubilats, estudiants, treballadors i treballadores, seguiria i seguiria sense poder acabar, aixi no podria acabar el llistat. En definitiva, com he dit abans, un any amb bona companyia. Un any que acabat sent, un any de nuesa per part meva, on el que havia començat com una diversio, un web on poder opinar s’ha transformat en quasi un diari (dic quasi perque ni tant sols escric ja diariament).

Rellegint-lo una mica m’ha fet adonar que esborraria bona part dels escrits que vaig he anat posant, ben pocs se’n salvarien. Com possiblement aquest quan el rellegeixi.

Be, per acabar, a tots i totes que m’heu visitat al llarg d’aquest any, primer escrivint des d’Igualada, ara des de Dublin, dir-vos a tots i totes:

MOLTES GRACIES per passar i benvinguts/des sempre.

El titol de la bitacola va sorgir d’un dels llibres d’en Marti i Pol, per acabar avui escriure un dels troços de poema mes bonics:

Cridem qui som i que tothom ho escolti.

I en acabat, que cadascú es vesteixi

com bonament li plagui, i via fora!,

que tot està per fer i tot és possible.

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Un any de bitacola

 1. Cyric says:

  feliç aniversari!

 2. frederic says:

  De res, de res! Però t’hem de donar les gràcies a tu per regalar-nos la teva visió de la vida, les experiències a Igualada, l’anada a Dublín…
  Ah! I MOLTES FELICITATS!

 3. isnel says:

  Com diu en Perejoan, no paris!!! I enhorabona!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *