Pensant en la Diada nacional.

Per la proxima Diada nacional (11 de setembre) haure d’estar a Dublin, tot i aixo estic intentant organitzar algun que altre acte. Mirant de reunir el maxim de catalans que visquin en terres irlandeses (n’hi han bastants) o be pel Regne Unit, o be que el cap de setmana del 10 i 11 de setembre estiguin per Dublin.

De moment la intencio es fer una trobada en algun pub amb el maxim de catalans (tota la gent dels Paisos Catalans i la que no, tambe seran benvinguts/des) possible. Si la iniciativa tira endavant fins i tot es poden arrivar a organitzar mes actes. Si fos per mi, m’agradaria poder mostrar un xic de cultura catalana als meus conciutadans irlandesos.

Per a fer aixo, en primer lloc mirare de posar-me en contacte amb la Irish Catalan Society (si es que encara existeix) i comentar-los de fer quelcom. Sino parlar amb el govern catala per a veure si pot fer alguna "col-laboracio".

Be, ja ho sabeu, si voleu venir a commemorar la Diada a Dublin tots i totes sereu benvinguts/des. Si a mes a mes, sou d’algun grup o agrupacio i voleu col-laborar encara molt millor.

Si algu s’anima a donar-me un cop de ma:

joseparnau@gmail.com

Farem que la flama catalana arrivi fins aqui dalt!

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

3 Responses to Pensant en la Diada nacional.

 1. frederic says:

  Ho aconseguiras! Volem la crònica de tot el que passi i fotos! Com quan va guanyar el Barça la lliga, ok?
  En que podriem ajudar-te?

 2. JosepArnau says:

  Ja us anire informant.

  Si conegueu algu que per aquestes dates estigui per Irlanda digueu-li que, si es pot, s’organitzara algun acte com aquest. La trobada catalana segur.

 3. isnel says:

  Ostres, quin projecte més guapo!!! Jo no crec que sigui a Irlanda, pel 10 i 11 de setembre, entre altres coses perquè és la festa major del meu poble i sempre col·laboro amb alguna coseta… Però t’aniré llegint… i si necessites res des de la distància, ja ho saps!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *