Trump i el gran engany

Fa uns mesos feia una entrada al blog, parlant sobre Trump i Clinton. Em confessava pro Trump, no pas perquè m’agradés en Trump,sinó perquè la Clinton i tot el que representa és horrorós.

Bé doncs avui, després d’haver anunciat a contra pronòstic que en Trump guanyaria, intentaré escriure una mica sobre les mandangues del Trump:

D’en Donald Trump s’ha intentat vendre la moto als mitjans de comuniació alternatius, com un home “revolucionari”, independent, anti-establishment, contra les èlits i fins i tot anti semita. Un dels punts per a comprar-lo més forts era el seu missatge tant anti-establishment, que representava tant bé la Clinton i el seu marit. Corruptes, vividors del sistema.

 

El missatge fou potent i milions d’americans l’hi van comprar, ara bé, la realitat post-electoral ha demostrat ser el contrari:

Donald Trump ha entregat el govern directament a Goldman Sachs i a personatges de les èlits americanes pro Nou  Ordre Mundial i globalistes.  Ha donat les posicions econòmiques més fortes a la èlit i Goldman Sachs.

Vaja un “anti-establishement” que viu en un gratacels forrat d’or…

És claríssim que si en Trump ha guanyat és perquè les èlits així ho han volgut. Vaja, enganyats uns abans de les eleccions i uns altres després. Pura manipulació i showtime per a seguir controlant a la població. Quin món de mones. Ja veureu com no tardaran gaire els mitjans de manipulació a vendre la moto que en Trump no és tant dolent com semblava. Una farsa total vaja.

This entry was posted in Política. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *