Tornant de vacances

Arrivar i ploure. Perdoneu que maltraci els refranys catalans, pero ha estat tornar de vacances i pluja altre cop nomes vbaixar de l’avio a Dublin. Be, deixo les pegues i us explicare un xic mes les vacances (vaja els 4 dies), ahir vaig tornar cap a quarts de 8.

Comencare pel final. Brugges, la Venecia del Nord. Una ciutat fantastica, on cada raco et fa obrir els ulls per contemplar-ne la bellesa. Possiblement Brugges es una de les ciutats medievals mes ben conservades, si esteu per aquella zona no us la perdeu pas, aixi com Ghent. Des del viatge que tinc pendent un llibre recomenat per una amiga:

Brugges la morta ( Georges Rodenbach (1892) )

Belgica es un pais de contrastos, pel Nord et sents com si fossis a Holanda pel sud França t’envaeix. Brusseles exerceix de capital, un mixt d’idiomes i de gent d’arreu, amb les empremtes d’un passat i un present reial. La Grand Place es fantastica i deixar-se perdre pels carrerons de la ciutat no es queda pas curt.

El segon dia fou a Rotterdam, des d’on vaig escriure el darrer post, una ciutat on segons frase textual d’uns dels seus propis habitants: "No tenim passat". Durant la segona Guerra Mundial quasi tota la part antiga de Rotterdam fou destruida. Rotterdam em va fer recordar que soc un enamorat del passat, la modernor i sobretot en els edificis, cada cop m’esgarrifa mes. Es una ciutat moderna, viva, encarada cap al futur, pero masa mancada de passat.

Per sort durant els 4 dies he pogut GAUDIR de 29 i 30 graus!! De tant en tant semblava una salamandra perseguint el sol, quan la demes gent en fugien. No saben que a Dublin el sol es molt car.

Estigueu apunt que ja preparo el proper viatge!!

Algune fotos (no son meves)

Brugges

[@more@]

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tornant de vacances

  1. isnel says:

    M’encanta l’arquitectura d’aquesta part d’Europa. Hi ha temporades que em vénen moltes ganes de fer puzzles, i sempre busco imatges així.
    Estic a punt pel proper viatge, no pateixis (je).

  2. JosepArnau says:

    L’arquitectura es encantadora, de moment ja quasi et puc dir les dates, nomes falta per saber la destinacio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *