Setmana Santa de viatge

Tot just hem tornat de vacances de Setmana santa. Feia temps que no explicava massa coses dels viatges, tot i que aquest blog inicialment quasi semblava un blog de viatges.

Vam marxar de Dublín cap a Londres, on vam passar-hi uns dies, de Londres 2 setmanes cap a Tenerife, tornada cap a Londres i retorn cap a la plujosa Dublín.

4 paraules sobre el viatge: No sé quantes vegades he estat a Londres, però segueix meravellosa. No em cansaria mai de visitar-la, possibilitats infinites. Museus, teatre, sightseeing, bons restaurants,… Ai quina gran diferència amb la merdeta que és Dublín.

Tenerife també va estar molt bé. Tot i que ens vam allotjar a Puerto de la Cruz (error, ja que al Nord de la illa quasi sempre està ennuvolat), al tenir cotxe (que surt bastant bé de preu), és una illa que té moltes coses a fer i excursions. Algunes recomenacions per a a acabar: Teide (demaneu permís gratuit online amb 2 mesos d’antelació), excursió per veure dofics i orques, platges (moltes), Mariposario, Loro PArque, Siam PArk, etc.

This entry was posted in Viatges. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *